:

Var kan man köpa lekstuga?

Innehållsförteckning:

  1. Var kan man köpa lekstuga?
  2. Vad ställer man en lekstuga på?
  3. Hur isolerar man en lekstuga?
  4. Vilken färg till Lekstuga?
  5. Vilken lekstuga ska man välja?

Var kan man köpa lekstuga?

Här på Byggmax hittar du lekstugor i trä och i flera olika utföranden. Välj mellan knuttimrat eller slät panel, med eller utan veranda, stående på marken eller upphöjd på pålar. All lek i trädgården kommer att ta fart med en lekstuga som har kiosklucka, veranda eller ett invändigt sovloft.

Vad ställer man en lekstuga på?

Vi (läs jag) kommer att gräva bort ca 10-15 centimeter gräs och jord, lägga på en markduk och sedan fylla på med grus ovanpå det. Lekstugan ställer vi sedan på lecablock.

Hur isolerar man en lekstuga?

Effektivast blir isoleringen om du kan undvika köldbryggor. Regla upp med 45 x 45 mm eller 45 x 70 mm med 45 mm avstånd från väggarna. Stick in 45 mm isoleringsskivor bakom och fyll utrymmet mellan reglarna med isolering. Klä sedan med OSB-skiva och/eller gipsskiva.

Vilken färg till Lekstuga?

Ren linolja är det absolut nyttigaste alternativet. Linoljefärg är väl steg två, den håller både för att måla med inomhus och utomhus.

Vilken lekstuga ska man välja?

Är man intresserad av en lekstuga till yngre barn än så kan det vara aktuellt med en variant där själva stugan står i markhöjd. Detta då klättringsmomentet främst passar äldre barn. Hos vissa av butikerna hittar vi även rekommendationen att köpa ett förankringsset till Axi Marc.