:

Vad behöver jag för Sonos?

Innehållsförteckning:

  1. Vad behöver jag för Sonos?
  2. Hur sätter man på Sonos högtalare?
  3. Hur fungerar Sonos Roam?
  4. Hur många Sonos kan man koppla ihop?
  5. Vad kan man göra med Sonos?
  6. Hur startar man om Sonos?
  7. Kan man koppla Sonos till tv?
  8. Hur slår man på Sonos Roam?
  9. Hur sätter man på Sonos Roam?

Vad behöver jag för Sonos?

Du har förmodligen redan tre av de saker du behöver för Sonos, nämligen en smartphone, ett trådlöst hemnätverk (Wi-Fi) och streaming musiktjänst (Spotify, TIDAL, YouSee Music, Napster, etc.). Då behöver du bara en trådlös Sonos-högtalare och ladda ner Sonos-appen på din smartphone.

Hur sätter man på Sonos högtalare?

Information

  1. Öppna Sonos-appen på din iOS- eller Android-enhet.
  2. Öppna fliken Inställningar och tryck på System > Lägg till produkt.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att lägga till produkten i ditt Sonos-system.

Hur fungerar Sonos Roam?

Skicka ljud direkt från en iPhone, iPad eller Mac till Sonos via AirPlay 2 och be Siri höja volymen eller hoppa över en låt. Tryck på knapparna på Roam för att spela upp, pausa, justera volymen, hoppa över en låt, spela samma låt igen, stänga av mikrofonerna eller ansluta till en Bluetooth-enhet manuellt.

Hur många Sonos kan man koppla ihop?

- Du kan placera så många Sonos trådlösa högtalare du vill hemma. Dessutom kan du spela precis den musiken du vill i de olika rummen – samtidigt. Genom att använda appen, kan du välja en typ av musik i vardagsrummet och en helt annan i köket, säger Erik Berthling Olsen, Hi-Fi-ansvarig hos Komplett.

Vad kan man göra med Sonos?

Allt du behöver för att börja uppleva klockrent ljud. Installera dina högtalare på nolltid och börja spela upp musik med mera via Wi-Fi. Styr systemet med Sonos-appen eller rösten. Installera högtalaren i ditt hemmanätverk för att börja streama musik, serier och mycket mer. Koppla in högtalaren.

Hur startar man om Sonos?

Håll knappen på baksidan av Roam intryckt i minst fem sekunder tills avstängningssignalen hörs och lampan ovanför Sonos-logotypen släcks. Vänta i tio sekunder. Tryck på knappen på baksidan av Roam för att sätta på den igen.

Kan man koppla Sonos till tv?

Ladda ner Sonos-appen för iOS eller Android. Beam måste konfigureras med Sonos-appen innan den kan användas för att spela upp tv-ljud. Placera Beam på önskad plats och anslut den till ett eluttag. Se till att den medföljande HDMI-kabeln och den optiska ljudadaptern finns i närheten.

Hur slår man på Sonos Roam?

Sonos Roam Håll knappen på baksidan av Roam intryckt i minst fem sekunder tills avstängningssignalen hörs och lampan ovanför Sonos-logotypen släcks. Vänta i tio sekunder. Tryck på knappen på baksidan av Roam för att sätta på den igen.

Hur sätter man på Sonos Roam?

Anslut en enhet till Roam

  1. Tryck på strömknappen på baksidan av Roam och håll den intryckt i två sekunder. ...
  2. Öppna Bluetooth-inställningarna på din enhet och välj Roam i listan med enheter.
  3. När anslutningen har upprättats kommer ytterligare en signal att spelas upp och lampan kommer att lysa med fast blått sken.