:

Får man betalt på summer internship?

Innehållsförteckning:

  1. Får man betalt på summer internship?
  2. hva er internship for bedriften?
  3. hvor lang tid tar et internship?
  4. hva er muligheter for internship i utlandet?
  5. hva er et internship?

Får man betalt på summer internship?

Som pris får vinnaren av Årets Techtalang ett åtta veckor betalt Summer Internship på SEB (stationerad huvudsakligen i Sverige eller Baltikum beroende på hemvist) samt mentorskap under ett års tid.

hva er internship for bedriften?

  • For bedriften har internshipene stor nytte. De gir blant annet anledning til å knytte til seg dyktige studenter på et tidlig tidspunkt i studietiden. Fordi bedriften blir svært godt kjent med studenten gjennom en internship-periode, kan bedriften på denne måten vurdere om dette er en egnet fremtidig arbeidstaker.

hvor lang tid tar et internship?

  • I Norge foregår internshipene primært i sommerferien, og varer som regel fra 6 til 8 uker. Hvem kan søke på et internship? Et krav til søkerne er at de enten er under utdanning, eller nettopp er ferdig utdannet.

hva er muligheter for internship i utlandet?

  • Studenten får også muligheten til å vise seg frem for muligheter om fast stilling. Dersom bedriften tilbyr internship i utlandet, gir det også unike muligheter til å komme «tett på» attraktive arbeidsgivere, samt mulighet til å oppleve kultur og ”business” i et annet land. Hvilken nytte har bedriftene av å tilby internships?

hva er et internship?

  • Et internship er derimot av kortere varighet, og er rettet mot studenter som fortsatt er under utdanning, og som ønsker å jobbe i en kortere periosde, vanligvis i sommerperioden. En intern får som regel et konkret oppdrag eller prosjekt som benyttes i selskapet og forlater selskapet etter endt periode.