:

Är Cylinda tvättmaskin bra?

Innehållsförteckning:

  1. Är Cylinda tvättmaskin bra?
  2. Är iDOS bra?
  3. Vilken tvättmaskin vibrerar minst?
  4. Hur bra är Miele tvättmaskin?
  5. Vilken tvättmaskin är bäst i test?
  6. Vilken tvättmaskin är bäst i konsumentundersökningen?
  7. Vad är den mest prisvärda tvättmaskinen?

Är Cylinda tvättmaskin bra?

Cylinda-tvättmaskinen har flera väldigt bra saker, men det bästa är ändå energiklassningen A+++ som också är den högsta på hela skalan. Trots den låga energiförbrukningen på 137 kWh per år så levererar tvättmaskinen ett resultat i toppklass som många tvättmaskiner har problem med.

Är iDOS bra?

Automatisk tvättmedelsdosering med iDOS Den här tvättmaskinen är utformad för att tvätta helt rent och behandla tvätten skonsamt. Modellen är därför utrustad med iDOS, ett system som själv doserar tvättmedlet baserat på program och tvättmängd – en funktion som många användare tycker väldigt bra om.

Vilken tvättmaskin vibrerar minst?

LG FH495BDS2 – Bäst i test hos Råd & Rön Med funktionen ”Inverter Direct Drive” blir det mindre vibrationer, lägre ljudnivå från maskinen. På delad förstaplats i Råd & Röns test kom den något dyrare LG FH6F9BDS2.

Hur bra är Miele tvättmaskin?

Miele WCF 130 har testats och recenserats av konsumentorganisationen Råd & Rön. Modellen fick då en topplacering i ett omfattande test av olika tvättmaskiner på marknaden. Experterna från Råd & Rön motiverar den fina placeringen med att tvättmaskinen klarar sig bra vad gäller både tvätt och centrifugering.

Vilken tvättmaskin är bäst i test?

  • Test av tvättmaskiner 1 LG FH495BDS2 - Bäst i test 2 LG FH6F9BDS2 - Bästa premiumval 3 Samsung WW80J5426FW/EE - Bästa billiga tvättmaskin 4 Miele WDB020 5 Siemens WM14W4L7DN

Vilken tvättmaskin är bäst i konsumentundersökningen?

  • Bästa tvättmaskinstillverkare i denna stora konsumentundersökning blev, inte helt oväntat, Miele med poäng (460 tvättmaskiner från Miele utvärderades). På andraplats kom Bosch med 92 poäng och 1 890 undersökta tvättmaskiner. Läs gärna även vilket tvättmedel som är bäst, så att du drar full nytta av din nya tvättmaskin.

Vad är den mest prisvärda tvättmaskinen?

  • Bosch WAT283T8SN, som är vår mest prisvärda tvättmaskin, ligger på en delad 8:e plats och får bra betyg i delmomenten tvätt och centrifugering. Samtliga tvättmaskiner på topp 15-listan är relativt dyra och kostar mellan 9 000-18 000 kronor.