:

Hur stor är en grävmaskin?

Innehållsförteckning:

  1. Hur stor är en grävmaskin?
  2. Hur stor tank har en grävmaskin?
  3. Hur mycket kostar en grävmaskin?
  4. Vad kostar det att hyra en liten grävmaskin?
  5. Hur mycket lyfter en grävmaskin?
  6. Hur många timmar går en grävmaskin?
  7. Hur mycket drar en grävmaskin?
  8. Vad kostar det att leasa en grävmaskin?
  9. Vad kostar det att få grävt?
  10. Vad kostar det att hyra hjullastare?

Hur stor är en grävmaskin?

Arbetsvikt för bandgående grävmaskiner är 1-25 ton. Hjulgående grävmaskiner finns i storleken 7-16 ton. Flertalet maskiner är av modell "compact radius" d.v.s. de svänger innanför banden. Alla grävmaskiner > 3 ton är utrustade med Rototilt.

Hur stor tank har en grävmaskin?

65,4 lit.

Hur mycket kostar en grävmaskin?

Priset för att hyra en grävmaskin ligger vanligtvis på mellan 1,500 och 2,000 kronor per dag exklusive moms. Prisskillnaderna beror på hur pass kraftfull grävmaskin man har tänkt sig att hyra.

Vad kostar det att hyra en liten grävmaskin?

Vad kostar det att hyra minigrävare

Hur mycket lyfter en grävmaskin?

Den stabila, robusta undervagnen förankrar maskinen vid gräv-, lyft- och precisionsarbeten. Med stödben med bred spårvidd och kraftigt blad kan EW210C lyfta lika mycket som en 24 tons bandgrävmaskin.

Hur många timmar går en grävmaskin?

4. Ny eller begagnad grävmaskin? Grävmaskiner som dumprar, schaktmaskiner och andra maskiner som används inom byggnadssektorn förväntas utföra krävande arbete vilket innebär att de är byggda för att hålla i genomsnitt cirka 8 000 till 10 000 timmar innan några huvudkomponenter behöver bytas.

Hur mycket drar en grävmaskin?

En grävmaskin eller hjullastare drar cirka 2,5 till 3,5 liter diesel i timmen på tomgång och därför är det bättre att sänka hastigheten och ta det lugnt än att stressa mellan de arbeten man ska utföra.

Vad kostar det att leasa en grävmaskin?

Vid en avbetalning är hjullastarens månadskostnad 38 536 kronor, inklusive räntekostnader på 340 148 kronor. Efter avtals perioden har entreprenadföretaget betalat totalt kronor. Vid en operationell hyra blir månadskostnaden 31 289 kronor och den totala kostnaden för hjullastaren endast kronor.

Vad kostar det att få grävt?

I vissa fall ligger timpriset på 900 kronor medan det i andra fall kan ligga på så mycket som 2.000 kronor per timma. Grävning inför ett bygge av ett nytt hus eller fritidshus kan kosta allt från 2.000 till 10.000 kronor per kvadratmeter som grävarbetet utförs på.

Vad kostar det att hyra hjullastare?

Prislista Hjullastare

MaskinModellPris/dygn (8 tim)
Hjullastare Vikplog och sandspridareWL28950 kr / 8 tim / dag
HjullastareVolvo L25950 kr/dag (8 tim)
HjullastareVolvo L30950 kr/dag (8 tim)
HjullastareVolvo L 35 G1150 kr / dag / 8 tim