:

Är Swiffer dammvippa bra?

Innehållsförteckning:

  1. Är Swiffer dammvippa bra?
  2. Hur ofta ska man byta Swiffer dammvippa?
  3. Kan man tvätta Swiffers?
  4. Är Swiffer tvättbar?
  5. Hur funkar Swiffer?

Är Swiffer dammvippa bra?

Swiffers rengöringsdukar har unika fibrer som anpassar sig efter underlaget för att komma åt i skrymslen och vrår, så att du kan avlägsna damm och hår från i stort sett vilken yta som helst utan att sprida runt det i hemmet. Den passar särskilt bra för att städa bort djurhår eller om är extra känslig mot damm.

Hur ofta ska man byta Swiffer dammvippa?

Aldrig gått så snabbt att damma, jag byter varje vecka, funkar fint. I samarbete med Buzzador har jag fått testa denna dammvippa. Den är väldigt effektiv och fångar upp dammet istället för att sprida ut det. Lätt att damma med och man vill bara städa mer när man ser hur den suger åt sig dammet.

Kan man tvätta Swiffers?

Dessutom, med Swiffer Sweepers mopphuvud som roterar i 360° kan du rengöra överallt, till och med på svåråtkomliga ställen som under kylen, ugnen och diskmaskinen, under sängar, soffor och till och med i hörn och kanter dit sopborstar och vanliga moppar inte alltid når. Hur fantastiskt är inte det?

Är Swiffer tvättbar?

Dessutom, med Swiffer Sweepers mopphuvud som roterar i 360° kan du rengöra överallt, till och med på svåråtkomliga ställen som under kylen, ugnen och diskmaskinen, under sängar, soffor och till och med i hörn och kanter dit sopborstar och vanliga moppar inte alltid når.

Hur funkar Swiffer?

Swiffer Sweeper Startkit Dess tjocklek och elektrostatiska egenskaper låser även de små dammkorn inte ens dammsugaren tar. De fuktiga golvtrasorna löser upp smuts och kladd och låser in dem i trasan samtidigt som den lämnar efter sig en fräsch doft.