:

Hur fungerar Ownit?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar Ownit?
  2. Vad kostar Ownit?
  3. Vem äger Ownit?
  4. Hur många kunder har Ownit?
  5. Är ownit bra bredband?
  6. Vilket nät använder Ownit?
  7. Är Ownit fiber?

Hur fungerar Ownit?

Bor du i en bostad där du kan välja mellan flera olika leverantörer, exempelvis Ownit, så tillhör du ett stadsnät. För att veta om vi levererar på din adress så kan du söka i sökfältet på vår startsida eller helt enkelt koppla in en dator eller router direkt i din fibermottagare eller i ditt bredbandsuttag.

Vad kostar Ownit?

Vad kostar Ownit bredband? Ownit priser är bland de bästa på marknaden. De erbjuder bredband för endast 99kr / månad under 3 månader.

Vem äger Ownit?

Ownit grundades 2004. Sedan 2012 är vi en del av Telenor-koncernen. Vi är en snabbfotad och flexibel operatör. Och vi har den stora koncernens muskler med ett av Sveriges mest utbyggda och stabila fibernät.

Hur många kunder har Ownit?

Ownit levererar internet till över 130.000 kunder i eget och öppna nät över hela Sverige. Vi har nu nöjet att meddela att vi även detta år mottar utmärkelsen "Sveriges Nöjdaste Bredbandskunder" från SKI - Svenskt Kvalitetsindex.

Är ownit bra bredband?

Ownit har flera år hamnat överst på SKI:s (Svenskt kvalitetsindex) lista när det gäller kundnöjdheten. På Trustpilot är betygen blandade, men överlag väldigt positiva. De positiva kommentarerna gäller framför allt supportens bemötande och deras snabba handläggningstider.

Vilket nät använder Ownit?

Vi levererar våra tjänster i de flesta svenska fibernäten och nedan har vi listat de största. För att ta reda på om vi kan leverera till dig kan du prova att söka på din adress!

Är Ownit fiber?

Ownit är en internetleverantör som erbjuder både fast bredband, TV-paket och IP-telefoni. Ownit erbjuder bland annat bredband via fiber i ett flertal svenska stadsnät.