:

Är Kumho sommardäck bra?

Innehållsförteckning:

  1. Är Kumho sommardäck bra?
  2. Är Toyo däck bra?
  3. Vilka Budgetdäck är bäst?
  4. Vilken däcktillverkare är bäst?
  5. Hur bra är Delinte däck?

Är Kumho sommardäck bra?

Kumhos däck utmärker sig med ett mycket bra grepp på både torra och blöta underlag, vilket är den viktigaste delen i alla fall av säkerhet eftersom det ger både kort bromssträcka och bra styrförmåga. Kumho har även visat sig vara mycket bra i tester när det gäller vattenplaning.

Är Toyo däck bra?

Toyo däck är inte ett av de vanligaste däcken i Sverige, men det är ett däck som allt fler börjar upptäcka. Dessa däck har bra kvalitet, låga priser och hög prestanda. Proxes sport har utvecklats för att klara av höga hastigheter.

Vilka Budgetdäck är bäst?

Även i år vill Fattiglappen lyfta fram ett Landsail-däck som bästa billiga budgetdäcket. Landsail Sentury Qirin 990 matchar de bästa däcken när det gäller bromsegenskaper på både torrt och vått underlag. Däcket är tyst, bullermärkningen är bland de lägsta (66 dB) och däcket har bra komfort.

Vilken däcktillverkare är bäst?

I toppen hittar vi Nokian Hakka Blue 2 på första plats och Continental PremiumContact 6 på andraplats. De ger Continentals däck 9,1 poäng av 10 möjliga vilket är väldigt bra.

Hur bra är Delinte däck?

Delinte gör däck som passar utmärkt för stadstrafik under vintern. De är kända för att ge bra våtgrepp och skydd mot vattenplaning, likväl som fullt tillfredsställande egenskaper för körning på snö och is.