:

Varför Nordea?

Innehållsförteckning:

  1. Varför Nordea?
  2. Vad heter Nordea?
  3. Vad kostar Nordeas Vardagspaket?
  4. Vad är kapitalkonto Nordea?
  5. Varför ställer banken frågor Nordea?
  6. Varför ställer Nordea frågor?
  7. När bytte Nordbanken namn till Nordea?
  8. Är Nordea finskt?

Varför Nordea?

Därför ska du välja oss. Vårt mål är enkelt: vi vill hjälpa dig att nå dina mål och uppfylla dina drömmar. Hos oss får du smarta verktyg och lösningar samt all den kunskap och expertis du behöver. Vi ger dig råd och hjälp om din ekonomi utifrån just dina behov.

Vad heter Nordea?

Nordea Bank Abp (finska: Nordea Bank Oyj) är en nordisk bank- och finanskoncern, etablerad 2000 genom sammanslagning av Merita-Nordbanken, Unibank och Kreditkassen.

Vad kostar Nordeas Vardagspaket?

Ett paket – ett pris Det ordinarie paketpriset för vårt Vardagspaket är 39 kronor/månad. Som Premiumkund eller Förmånskund betalar du 29 kronor/månad.

Vad är kapitalkonto Nordea?

Det är ett tryggt alternativ för dig som kan vara i behov av dina sparpengar med kort varsel. På vårt Fasträntekonto binder du upp dina pengar under en valfri period. På så sätt får du högre ränta än på ett vanligt sparkonto. Du får samma ränta under hela bindningstiden, och vet på förhand vilken ränta du får.

Varför ställer banken frågor Nordea?

Lagkrav och samhällsansvar Alla banker måste enligt lag ha uppgifter om sina kunder och veta hur kunderna använder vissa banktjänster. ... Att vi ställer dessa frågor är alltså ett lagstadgat krav och en del av bankernas samhällsansvar för att motverka brottslig verksamhet och vi hoppas på din förståelse.

Varför ställer Nordea frågor?

Vi ställer olika slags frågor eftersom vi vill känna dig och förstå din livssituation. På så sätt kan vi ge dig goda råd och erbjuda dig banktjänster som motsvarar just dina behov. Vissa frågor ställer vi dock av andra orsaker. Nordea är en av de största bankerna i Europa, och vi vill ta vårt samhällsansvar.

När bytte Nordbanken namn till Nordea?

1998 April Nordbanken fusionerar med finska Merita. 2000 November Merita-Nordbanken byter namn till Nordea.

Är Nordea finskt?

Nu har flyttlasset gått och från och med 1 oktober 2018 har Nordea sitt säte i Finland.