:

Var finns CDON?

Innehållsförteckning:

  1. Var finns CDON?
  2. Finns CDON i Göteborg?
  3. Är CDON?
  4. Vad är CDON för hemsida?
  5. Finns CDON i butik?
  6. Finns CDON i Malmö?
  7. Har CDON fysisk butik?
  8. Är det säkert att handla från CDON?
  9. Vad gör CDON?

Var finns CDON?

Cdon AB - Södergatan 22, Malmö | hitta.se.

Finns CDON i Göteborg?

CDON och Innerstaden Göteborg lanserar tillsammans en lösning för att stötta butiksförsäljningen i innerstaden. Från och med idag erbjuds samtliga mindre butiker som ingår i Innerstaden Göteborgs nätverk att kostnadsfritt börja sälja via marknadsplatsen CDON.

Är CDON?

CDON är ett marketplace och har över 1700 säljare på hemsidan. Här finner du ett ständigt växande utbud inom sport, mode, media, elektronik, livsmedel och mycket mer. Vår ambition är att förse dig med allt du vill ha till de bästa priserna!

Vad är CDON för hemsida?

Cdon är nordens ledande onlinevaruhus, som erbjuder ett enormt sortiment inom elektronik, livsmedel, sport, mode, hushåll och media. Företaget startades ursprungligen upp som en skivbutik på nätet 1999 och har sedan dess expanderat till att bli nordens största e-butik.

Finns CDON i butik?

CDON.COM är certifierad av Trygg e-handel....

CDON.COM CDON.COM är Nordens största Internetbutik, och sedan februari 1999 ett givet val för alla musik, film, spel och bokälskare.
Till butiken >>
Telefon:040-601 61 05
Klick:12330
Kategorier:CD-skivor

Finns CDON i Malmö?

CDON.COM:s huvudkontor i Malmö arbetar ca 150 personer inom försäljning, ekonomi, kundservice, marknad, IT och inköp.

Har CDON fysisk butik?

E-handelsföretaget Cdon:s barn- och bebiskoncept Lekmer.se kommer den 12 april att i Barkarby utanför Stockholm öppna sin första fysiska butik. Det framgår av ett pressmeddelande. Lekmer.com ingår i Cdon:s omsättningsmässigt största men minskande segment Underhållning, tillsammans med Cdon.com.

Är det säkert att handla från CDON?

Handla INTE härifrån!!! De använder de sämsta underleverantörerna som ej levererar varorna samt tar ut stora avgifter när du gör returer på de trasiga varorna! Jag hade beställt ett par hörlurar av cdon 25e okt som ni inte har levererats. Beställningen bekräftades den 27e oktober av cdon.

Vad gör CDON?

CDON säljer produkter delvis från eget lager, men främst via externa handlare. ... På CDON:s webbplats marknadsförs och säljs bland annat hemelektronik, böcker, spel, film, sport och fritidsartiklar, kläder, skor, leksaker, skönhetsprodukter samt möbler och inredning.