:

Vad kostar ett IKEA kök 2020?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar ett IKEA kök 2020?
  2. Hur bra är Epoq kök?
  3. Är Epoq bra?
  4. Vad tycker ni om Epoq kök?
  5. Vilka kök har bäst kvalitet?
  6. Vilken Köksleverantör ska man välja?

Vad kostar ett IKEA kök 2020?

Kök från IKEA som grund Ett komplett kök från IKEA brukar kosta någonstans mellan 55 000 till 80 000 kronor beroende på material och tillval, exklusive installation. Huruvida du väljer att själv sätta köket på plats eller anlita ett proffs för jobbet, påverkar självklart slutkostnaden.

Hur bra är Epoq kök?

Har epok kök själv samt att jag monterat in ett par stycken utöver mitt eget. Jag är riktigt nöjd med mitt och skulle lätt välja ett epoq igen. Finns inget att klaga på alls enligt min mening. Riktigt stabila stommar (19mm) och gångjärn och lådskenor håller riktigt bra kvalitet.

Är Epoq bra?

Oavsett vad du önskar från ditt kök så kan Epoq leverera det. Vi har moderna kök med hög kvalitet till ett lågt pris. Vi kompromissar inte på varken funktionalitet, material eller lösningar, men erbjuder dig hellre bra kvalitet och läcker design.

Vad tycker ni om Epoq kök?

Jag köpte mitt kök från Elgiganten i… Personalen var helt fantastiska! ... Jag var även på KVIK, Ikea och HTH för att bestämma var jag skulle köpa köket och är så glad att jag bestämde mig för Epoq. Väldigt bra kvalitet på stomme, luckor och inredning.

Vilka kök har bäst kvalitet?

Vad som är rätt val är upp till var och en. Man får dock i regel som alltid vad man betalar för. Vad man generellt kan säga är dock att de flesta kök på den svenska marknaden idag håller en fullt godtagbar kvalitet. Det finns givetvis en klar skillnad mellan ett IKEA kök och ex ett Kvänum kök.

Vilken Köksleverantör ska man välja?

Dessa leverantörer har länge funnits på marknaden och alla erbjuder sin egna och unika design på kök och köksluckor!

  • Ballinslöv. Ballingslöv är ett av Sveriges ledande kökstillverkare och har varit det en längre tid. ...
  • Novaflex. ...
  • Marbodal. ...
  • HTH. ...
  • Kvik.