:

Är HBO Max bra?

Innehållsförteckning:

  1. Är HBO Max bra?
  2. Är HBO Nordic värt det?
  3. Är HBO Nordic och HBO Max samma sak?
  4. Hur många tittare HBO?
  5. Hur många kan titta på HBO Max samtidigt?
  6. Är C More bra?
  7. Vilken Playtjänst är bäst?
  8. Kan man se HBO Max i Sverige?
  9. Kan man ha HBO Max i Sverige?

Är HBO Max bra?

HBO Max har ett otroligt bra utbud av både nya filmer och starka serier. Två bioaktuella storfilmer går nu på HBO Max; Matrix Resurrections och Dune. När det kommer till serier finns allt från det gamla HBO biblioteket till Sucession och helt nya säsongen av Sex in the city.

Är HBO Nordic värt det?

HBO Nordic är relativt billigt och helt klart värt pengarna för den som nöjer sig med ett lite mindre, men riktigt bra, utbud. Viaplay har flera olika abonnemang för den som är sportintresserad, men bara ett för den som framförallt vill ha serier och filmer.

Är HBO Nordic och HBO Max samma sak?

Den 26 Oktober lanserades HBO MAX i Sverige som ersätter HBO Nordic. Med den nya strömmingstjänsten får kunden innehåll från Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network och mycket mer, samlat på ett ställe, någonting som är nytt.

Hur många tittare HBO?

Det korta svaret på frågan skulle vara att tre personer kan streama HBO Max -program samtidigt. Detta innebär att ett konto samtidigt kan registreras på tre olika enheter, och en annan person kan använda varje enhet. Men det finns också möjlighet att registrera upp till fem profiler på ett konto.

Hur många kan titta på HBO Max samtidigt?

Det finns ingen gräns för antalet enheter du kan använda med ditt konto, antalet enheter som streamar samtidigt är dock begränsat.

Är C More bra?

Cmore erbjuder lågbudget för hög kostnad Cmore, vilket skräp. Det är så fruktansvärt dåligt utbud. Jag som vill se Hockeyallsvenskan får betala 499kr/mån. Sen kan inte båda barnen använda Cmore under tiden.

Vilken Playtjänst är bäst?

  • Netflix – BÄSTA STREAMINGTJÄNSTEN. Enormt eget utbud och väl fungerande tjänst. ...
  • Youtube. Influencers, reklam, filmer och eget material i en salig blandning i alla människors streamingtjänst. ...
  • Disney+ Familjens klassikerpaket som växer sig allt starkare med eget material. ...
  • HBO Max. ...
  • SVT Play. ...
  • Cmore. ...
  • Viaplay. ...
  • UR Play.

Kan man se HBO Max i Sverige?

HBO Max har lanserats i Sverige med över 660 filmer - Metro Mode.

Kan man ha HBO Max i Sverige?

HBO Max-appen finns tillgänglig för Iphone och Ipad i Appstore och för Androider i Google Play, men kan även användas på dator, Playstation och Xbox, på Apple TV, Samsungs och LG:s smarta tv-apparater och via Chromecast.