:

Är BILY bra?

Innehållsförteckning:

  1. Är BILY bra?
  2. Kan man lita på Viköperdinbil?
  3. Hur funkar BILY?
  4. Hur mycket tar bilförmedlingen?
  5. Vem äger Viköperdinbil se?
  6. Hur funkar Cardrop?
  7. Vem ligger bakom vi köper din bil?
  8. Hur mycket tar en bilhandlare i provision?
  9. Vad tar en Bilförmedlare?

Är BILY bra?

100% Nöjd. Jag sålde min bil genom BILY. Hela processen tog 1 vecka från första samtal till pengar på kontot. Jag fick minst 10% mer än vad jag beräknade att jag rimligen skulle fått med traditionell privat annons på blocket och jag slapp alla problem och konstiga förfrågningar.

Kan man lita på Viköperdinbil?

Sälj din bil själv, du kommer att få mer för den än vad Viköperdinbil erbjuder. Deras online-värdering är inte korrekt och alldeles för hög, när du väl vår den slutliga värderingen är den mycket lägre. Företaget har en alltigenom oseriös hantering av sina kunder och deras klagomål och negativa omdömen.

Hur funkar BILY?

Bily är helt kostnadsfritt. Du erbjuds ett icke-bindande erbjudande och det är upp till dig om du vill sälja din bil eller inte. För att få fram rätt pris gör ett obereonde testcenter en neutral bedömning av bilens skick innan försäljningen. Registrerade bilhandlare kan se din bil och lägga bud.

Hur mycket tar bilförmedlingen?

Först och främst måste du ofta betala för själva annonseringen på olika forum. För varje såld bil utgår dessutom en förmedlingsprovision till bilförmedlingen som uppgår till en viss procentandel av försäljningspriset. Det finns inte heller någon garanti för att din bil blir såld inom rimlig tid.

Vem äger Viköperdinbil se?

Vi Köper Din Bil, eller Vkdb Sverige AB som bolaget heter, har på sex år hunnit etablerat sig i alla stora länder i EU och gjort succé med sitt delvis nya sätt att köpa bilar av privatkunder.

Hur funkar Cardrop?

Tjänsten är helt gratis för dig. Vi tar istället en avgift från köparen vid lyckad affär. Utifrån Nordens alla bilhandlare så handplockar vi en grupp intresserade köpare som brukar bjuda högst på bilar som liknar din.

Vem ligger bakom vi köper din bil?

På tyskägda bilföretaget Vi Köper Din Bil värderar man kundens bil medan denne dricker kaffe och ser på, och köparna finns i hela Europa. På bilköparkedjan Vi Köper Din Bil utmanar man både stora och små bilhandlare med sitt nya sätt att köpa bil av privatkunder.

Hur mycket tar en bilhandlare i provision?

Om bilen säljs för mellan 100 000 kr och 499 999 kr är provisionen 5 % av försäljningspriset, dock lägst 10 000 kronor och högst 15 000 kronor. För bilar med ett försäljningspris på över 500 000 kr är det en fast provision på 20 000 kronor.

Vad tar en Bilförmedlare?

Vi går noga igenom ditt fordon och viktigt är att konstatera för- och nackdelar som kan påverka försäljningspriset. Vår personal är mycket kompetent och följer marknaden dagligen. Vi upprättar en varudeklaration där vi noterar eventuella fel eller brister och vem som ska stå för kostnaden.