:

Varför är Bahnhof bra?

Innehållsförteckning:

  1. Varför är Bahnhof bra?
  2. Är Bahnhof säkert?
  3. Vad kostar bredband hos Bahnhof?
  4. Hur bra är Bahnhofs router?
  5. Vad ingår i Bahnhof bredband?
  6. Hur säker är Bahnhof VPN?
  7. Kan jag få Bahnhof bredband?
  8. Hur bra är Telias router?

Varför är Bahnhof bra?

Bahnhof ger support på telefon för alla sina tjänster: Bredband, IP-telefoni, HD-tv, Integrity VPN, e-post från Bahnhof, samt antivirus och brandvägg. ... Det finns inget särskilt abonnemang för extrahjälp utan Bahnhof ger bara support för sina egna tjänster och utrustning.

Är Bahnhof säkert?

Så länge man inte behöver support och allt fungerar enligt avtal är säkert Bahnhof inte sämre än någon annan leverantör. Om du gud förbjude har problem eller om Bahnhof inte kan leverera vad dom lovat så är det kört.

Vad kostar bredband hos Bahnhof?

Bahnhofs bredband – snabbt, säkert och svenskt. Sveriges snabbaste internet! 499 kr/mån! Håll hela familjen uppkopplad, gejma med närmast obefintlig ping, streama hur mycket film som helst och skicka tunga filer helt ohämmat.

Hur bra är Bahnhofs router?

Router Den svenska internetleverantören har tagit fram en router för hemmabruk med en hastighet upp till 10 Gbit/s. Detta möjliggör höga hastigheter för hushåll som har flertalet enheter uppkopplade samtidigt.

Vad ingår i Bahnhof bredband?

På de adresser man levererar bredband erbjuder Bahnhof även telefonitjänster samt TV via fiber (IPTV)....Bahnhof i stadsnät

  • IP-Only.
  • Zitius.
  • iTUX.
  • Svenska Stadsnät.
  • Open Universe.
  • Open Infra.

Hur säker är Bahnhof VPN?

Bahnhof kan meddela att vi vet att deras servrar står i en säker och stabil IT-miljö på (under) svensk mark… Varken Integrity VPN eller Bahnhof sparar data om dig, förutom det vi behöver för att kunna leverera tjänsten så klart.

Kan jag få Bahnhof bredband?

Bahnhofs erbjudanden Bahnhof levererar bredband till stadsnät som IP-Only, iTUX, Open Infra, Open Universe, Svenska Stadsnät och Zitius. Privatpersoner såväl som bostadsföreningar och företag kan teckna ett bredbandsabonnemang hos Bahnhof, och välja mellan näthastighete, 250, 500, 1 000 och 10 000 Mbit/s.

Hur bra är Telias router?

Technicolor TG799vac Xtream Technicolor TG799vac Xtream ingår vid nyteckning av fiberabonnemang på minst 100 Mbit hos Bredbandsbolaget och minst 250 Mbit hos Telia. Routern jobbar med dual band i frekvenserna 2.4GHz och 5GHz. Utseendet är inte särskilt spännande men det är insidan som räknas.