:

Är Asko ett bra märke?

Innehållsförteckning:

  1. Är Asko ett bra märke?
  2. Är ASKO tvättmaskiner bra?
  3. Är Smeg diskmaskin bra?
  4. Är Grundig diskmaskin bra?
  5. Är Asko kylskåp bra?
  6. Är Electrolux ett bra märke?
  7. Var tillverkas Asko tvättmaskin?
  8. Vilken diskmaskin ska man välja?
  9. Vilket märke på diskmaskin är bäst?
  10. Är Cylinda diskmaskin bra?

Är Asko ett bra märke?

Men iallafall sa säljaren att Asko är ett otroligt bra märke och kan bara konkurreras med Miele på vissa kvalitetskriterier. ... Asko har dessutom fem års garanti. Miele har 1 års garanti med 10 års kvalitetsbevis (värdecheck på 1000 kr) samt att de profilerar sina maskiner med att de är byggda för 20 års användning.

Är ASKO tvättmaskiner bra?

Har bara haft Asko tvättmaskin. Kan klart rekommendera deras tvättmaskiner - så skönt att slippa gummibälg. Bra kvalitet, inga problem med den under de drygt 10 år vi hade den (vi sålde lägenheten, vad jag vet är tvättmaskinen fortfarande i full gång).

Är Smeg diskmaskin bra?

SMEG LVFABBL Gillar du att tänka lite banbrytande och har lite extra rum i ditt kök, tycker vi att du ska kika lite närmare på den här modellen. Förutom att du får den snyggaste diskmaskinen på marknaden, så har den även fått högsta betyg i torkeffekt och energieffektivitet.

Är Grundig diskmaskin bra?

✅ Toppbetyg hos Råd & Rön I recensionerna kan vi bland annat läsa att diskmaskinen både diskar och torkar effektivt samt att den har en låg vatten- och energiförbrukning. Experterna är dock inte lika nöjda med tidsåtgången eftersom att vissa program tar väldigt lång tid.

Är Asko kylskåp bra?

Energivänlighet. Asko R22838S har en stor kapacitet på 368 liter, men det är inte något som märks av på energiförbrukningen. Närmare bestämt har kylskåpet fått betyget A++, vilket placerar det bland de näst mest energisnåla modellerna på marknaden.

Är Electrolux ett bra märke?

Mycket dålig kundservice hos electrolux. ... Jag kommer aldrig att köpa en produkt von Electrolux igen. Synd att management hos Electrolux bara tänker så kortsiktigt. Tack och lov finns där andra märken och företag som man kan köper vitvaror.

Var tillverkas Asko tvättmaskin?

I fabriken i Jung tillverkades torktumlare, tvättmaskiner och diskmaskiner. Asko hade även en fabrik i Lahtis i Finland där ugnar tillverkades, men denna flyttades av Gorenje till Tjeckien 2011. Idag består verksamheten av en utvecklingsavdelning i Lidköping.

Vilken diskmaskin ska man välja?

Titta därför gärna på modeller med 40 dB eller lägre i ljudnivå. Om du har ett kök där det går att stänga dörren räcker det förhoppningsvis med en modell på 50 dB, med mindre du är extra ljudkänslig eller gärna tillbringar mycket tid i köket och därför vill ha en extra tystgående diskmaskin.

Vilket märke på diskmaskin är bäst?

Miele är bäst, utan tvekan. Kostar därefter.

Är Cylinda diskmaskin bra?

I vårt test av diskmaskiner visade sig Cylinda DM 3158 vara en mycket bra diskmaskin. En av diskmaskinens största fördelar är den låga ljudnivån på 42 dB. Du kan alltså sätta igång diskmaskinen när som helst på dagen eller kvällen, utan att oroa dig för att bli störd.