:

Hur ser det ut hemma hos Ernst?

Innehållsförteckning:

  1. Hur ser det ut hemma hos Ernst?
  2. När börjar Ernst 2021?
  3. Har Ernst hus på Österlen?
  4. Har Ernst hund?
  5. Hur väljer Ernst hus?
  6. Vart är Ernst 2021?
  7. När sänds Jul med Ernst 2021?

Hur ser det ut hemma hos Ernst?

Ernst bor i en 1600-talsgård utanför Örebro, och han och hans familj köpte huset för 34 år sedan. – Jag bor i ett gammalt hus. Det äldsta jag vet om huset är att det var ett bröllop här 1662. Tanken svindlar.

När börjar Ernst 2021?

44 min 30 november 2021. Säsongsstart. Julen står för dörren och Ernst ser till att få fart på julkänslorna. Han bakar ett vackert skådebröd, gör egen mandelmassa och skapar en adventsljusstake.

Har Ernst hus på Österlen?

Ernst har köpt hus på Österlen – Då blev det Österlen i stället. ... Det är så gött och lyxigt att kunna göra det, säger Ernst. I sommar renoverar Ernst en gammal bondgård på Österlen, inte långt ifrån sitt eget sommarställe. – Österlen är ju en väldigt stillsam plats.

Har Ernst hund?

Om du är nyfiken på årets Jul med Ernst så finns det en liten smygtitt här. I år har jag min sons och hans flickväns charmiga lilla hund Sherman som sällskap. Titta gärna ikväll på TV4 kl.

Hur väljer Ernst hus?

Vi söker byggnader med hög potential men som på något sätt blivit försummade. Det kan vara allt från helt vanliga torp med vita knutar till spektakulära industribyggnader, kanske en gammal övergiven skola. Det viktiga är att byggnaderna är inspirerande och har potential att genomgå en stor förvandling.

Vart är Ernst 2021?

Nytt för årets säsong av Jul med Ernst – spelas in på Saxå Bruk. 2021 års tappning av Jul med Ernst består av fyra härliga avsnitt. I år spelas säsongen in på Saxå Bruk, en maffig herrgård från 1800-talet belägen i Värmland, mellan Grythyttan och Filipstad, intill sjön Saxen.

När sänds Jul med Ernst 2021?

sänds Jul mer Ernst 2021 Jul med Ernst sänds i fyra avsnitt. Premiären är på tisdagen den 30 november klockan 20 i TV4. Sedan sänds tre avsnitt till varje tisdag fram till 21 december. Programmet går också att se via TV4 Play och C More.