:

Vem passar en jungfru med?

Innehållsförteckning:

  1. Vem passar en jungfru med?
  2. Hur passar Jungfrun och Vågen ihop?
  3. Vem passar med en vädur?
  4. Hur är en typisk jungfru?
  5. Hur passar Stenbock och Jungfru ihop?
  6. Vem passar ihop med fisken?
  7. Hur passar vädur med vädur?

Vem passar en jungfru med?

Jungfrun passar ihop med Oxen, Kräftan (bästa matchningen), Skorpion. ”Jungfrun och Kräftan tar verkligen fram det bästa hos varandra. Kräftan's rika fantasi får fart på Jungfrun som kommer svara med ömhet och tillgivenhet vilket är precis vad den känsliga Kräftan behöver. ”

Hur passar Jungfrun och Vågen ihop?

Vågens öppna och spontana natur kan störa jungfrun. Jungfrun kan börja kritisera vågen vilket får den varma och kärleksfulla vågen att bli minst sagt avslagen och dessutom sårar jungfruns analytiska sätt vågens självkänsla. De är totalt olika som personer och lockar sannerligen inte fram det bästa hos den andra.

Vem passar med en vädur?

Väduren. Din ideala vän kommer behöva ha en hel del energi för att kunna möta din energi som alltid kommer vara hög med en sann återhämtningstid för vila. Som eldtecken kommer du passa bäst med vänner som också är eldtecken, som lejon och skytten. Du passar också bra med lufttecken som tvillingen och vattumannen.

Hur är en typisk jungfru?

Jungfrun är lättlärd och bra på både teori och praktik. Missar aldrig en detalj, slarvar aldrig och kapar inga hörn. Fast själv kan Jungfrun mycket väl beskriva sig som både lat och slarvig, för ingen ställer så höga krav på sig själv som Jungfrun.

Hur passar Stenbock och Jungfru ihop?

Jungfrun passar utmärkt ihop med Stenbocken eftersom de i grund och botten är mycket lika. Jungfrun står precis lika stadigt med båda fötterna på jorden som Stenbocken. Båda är målmedvetna och som par kan de uppnå mycket och klara sig väl genom de flesta av livets kriser.

Vem passar ihop med fisken?

Fiskarna passar absolut bäst ihop med Skorpionen och Stenbocken. Men även Oxen, Kräftan och en annan Fisk är bra matchar.

Hur passar vädur med vädur?

Innehåll. Väduren är Zodiakens mest energiska tecken, ingen annan har samma drivkraft. ... Att göra något tillsammans med en Vädur är en intensiv upplevelse. Väduren är född att leda och är nästan alltid den som organiserar och ordnar allt, både på jobbet, i familjen och i vänkretsen.