:

Hur bokar man bord på Frantzén?

Innehållsförteckning:

 1. Hur bokar man bord på Frantzén?
 2. Vad kostar Frantzén?
 3. Hur många rätter Frantzén?
 4. Hur får man bord på lilla ego?
 5. Hur mycket kostar det att äta på Noma?
 6. Hur bra är Frantzén?
 7. Vem äger Frantzén?
 8. Hur lång sittning Frantzén?
 9. Vad kostar en middag på Frantzén?

Hur bokar man bord på Frantzén?

 1. Sveriges enda restaurang med tre stjärnor i Guide Michelin.
 2. Gastronomi i världsklass. Vin.
 3. Ons - Lör: 12:30-01:00.
 4. Klara Norra Kyrkogata 26. [email protected]. +46 8 20 85 80. www.restaurantfrantzen.com.

Vad kostar Frantzén?

På drömrestaurangen kostar den fasta menyn 3 000 kronor per person. Till det tillkommer dryck – 1 650 för ett vinpaket eller 900 kronor för ett alkoholfritt dryckespaket. Enligt Björn Frantzén är priset satt efter råvaror, mängd personal och lokal. – Målet är att ge gästen en helhetsupplevelse.

Hur många rätter Frantzén?

Om Frantzén Här serveras en avsmakningsmeny med ungefär 15 serveringar och rätterna är lika förfinade som galet goda. En hel del asiatiska inslag, kombinerat med nordiska – och ibland bara smakrika extra-allt-rätter som deras klassiska fattiga riddare med hyvlad tryffel.

Hur får man bord på lilla ego?

Bordsbokningen släpps med 30 dagars framförhållning och för att säkra ett bord är det viktigt att man är ute i god tid. Boka bord i matsalen för 1-7 personer. Stora sällskap kan ev. flyttas ner till vår källare pga.

Hur mycket kostar det att äta på Noma?

Entrén utan någon reguljär receptionsdisk. Hela restaurangen ska kännas som att komma hem till någon. På vintern kanske gästerna får ta av sig skorna beroende på hur mycket snö det ligger utomhus. En meny kostar 3 000 kronor.

Hur bra är Frantzén?

Frantzén förenar man fine dining på högsta nivå med ett avslappnat, ultratrevligt mottagande och det trumfar alla vita dukar i världen. Du stoppar i dig det godaste du någonsin ätit, med känslan av att du slunkit in på ditt lokala favoritställe.

Vem äger Frantzén?

Björn Frantzén, krögare. Sveriges rikaste kvinna Antonia Ax:son Johnson, 74, är näst största ägare i restaurang Frantzén som blev första svenska krog att få tre stjärnor i Guide Michelin.

Hur lång sittning Frantzén?

Räkna med att besöket tar minst fyra timmar för din planering av dagen/kvällen. Att äta på Frantzén är en upplevelse i sig inte bara att bli mätt och belåten. När du kommer till restaurangen ser den inte mycket ut för världen.

Vad kostar en middag på Frantzén?

Utsökt och uppfinningsrik fine dining av hög internationell klass. Pris: 3800 kr (dyrare). Lunch 3800 kr (dyrare). Bra att veta: Endast avsmakningsmeny à 3500 kr serveras.