:

Finns kontantkort fortfarande?

Innehållsförteckning:

  1. Finns kontantkort fortfarande?
  2. Hur mycket pengar har jag kvar på kontantkortet?
  3. Vad gäller för kontantkort?
  4. Hur länge håller ett SIM kort?
  5. Vad är bäst kontantkort eller abonnemang?
  6. Hur mycket Internet har jag kvar?
  7. Hur mycket surf har jag kvar Telenor kontantkort?

Finns kontantkort fortfarande?

Kontantkort med fri surf kan du bara köpa om du redan har kontantkort hos Comviq eller Halebop, och de räcker bara i enstaka dagar. Tyvärr finns det inga andra kontantkort med fri surf i nuläget.

Hur mycket pengar har jag kvar på kontantkortet?

*120# lur Visa saldo, potter och prisplan. *120*1# lur Visa sms-saldo för tjänsten Sms till alla. *120*2# lur Visa fria minuter för prislistan Flexibel.

Vad gäller för kontantkort?

De flesta operatörer har 12 månaders giltighetstid efter att du senast laddade kontantkortet. Det innebär att du måste ladda ditt kontantkort minst en gång om året för att det ska fortsätta gälla.

Hur länge håller ett SIM kort?

Om kortet inte tankas inom 12 månader blir det ogiltigt och numret kan inte aktiveras igen. Innestående pengar på saldot går då förlorade. Om du aldrig tankat ett kort hittar du giltighetstiden för numret på startpaketet som ditt kontantkort levererades i. Ett mobilabonnemang är giltigt så länge det betalas.

Vad är bäst kontantkort eller abonnemang?

Oftast är prisplanen för ett mobilabonnemang billigare än kontantkort i längden. Med ett abonnemang sköts allt automatiskt och har oftast större surfmängd. Du kan teckna ett abonnemang och köpa en mobil samtidigt, vilket gör det till ett prisvärt alternativ.

Hur mycket Internet har jag kvar?

Se din surfmängd med mobilen Har du ett mobilabonnemang kan du sms:a ordet surfmängd till 4466. Du får då ett meddelande tillbaka om hur mycket surf du har kvar.

Hur mycket surf har jag kvar Telenor kontantkort?

För att få ett saldo i GB så rekommenderar vi att du går in i appen Telenor Ladda, loggar in på ladda.telenor.se eller slår in *121# på telefonen.