:

Vilka länder kan man åka tåg till?

Innehållsförteckning:

  1. Vilka länder kan man åka tåg till?
  2. Vart kan man resa med tåg från Sverige?
  3. Vilket interrailkort ska man välja?
  4. Vilket land åker mest tåg?
  5. Vad kostar en tågresa till Italien?
  6. Hur mycket kostar en tågresa?

Vilka länder kan man åka tåg till?

Till vilka länder kan jag boka tågbiljett? Just nu går det att boka resa till de större städerna i Belgien, Danmark, Frankrike, Nederländerna, Schweiz, Storbritannien, Tyskland och Österrike. Det går även att boka resor inom dessa länder. Vi arbetar med att kunna addera fler resmål till hösten.

Vart kan man resa med tåg från Sverige?

Den lättaste vägen ut till kontinenten är att åka tåg till Köpenhamn och där byta till tåget som tar en vidare till Hamburg. Från Hamburg avgår snabbtåg till Tysklands större städer och med något byte kommer man lätt vidare till exempelvis Amsterdam, Bryssel och Paris.

Vilket interrailkort ska man välja?

Interrail Global Pass är bästa valet om du vill besöka två eller flera länder. ... De flesta korten gäller i en hel månad, vilket är gott om tid för att tågluffa. Vill du resa längre än så går det givetvis bra att kombinera två eller flera Interrail-kort.

Vilket land åker mest tåg?

På tre år har varje svensk utökat sitt tågresande från 20 till 25 resor per person och år.

Vad kostar en tågresa till Italien?

1c Resa från Venedig (Italien) till Rom (Italien) Resan tar fyra timmar. Biljettpriset börjar på 29 euro. Det finns tågförbindelser minst varje timme.

Hur mycket kostar en tågresa?

Snabbtåget mellan Stockholm och Göteborg, MTR Express, kostar från 185 kronor enkel väg för vuxna. Ungdomar (under 26), pensionärer och studenter har 20 procent rabatt. SJ:s Snabbtåg kostar från 195/ 295 kronor för andra/första klass. Studenter och resenärer under 26 år har 15 procent rabatt.