:

Kan man boka om flera gånger SJ?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man boka om flera gånger SJ?
  2. Hur använda Ombokningsvärde SJ?
  3. Vad är bokningsavgiften på SJ?
  4. Hur många gånger kan man boka om SJ?
  5. Vad innebär ombokningsbar biljett SJ?

Kan man boka om flera gånger SJ?

Med en ombokningsbar biljett har du möjligheten att ändra din resa innan tågets avgång. Ombokningsvärdet är biljettpriset minus bokningsavgiften och du kan byta in värdet mot en eller flera nya biljetter. Hur gör jag för att boka om min biljett?

Hur använda Ombokningsvärde SJ?

När du har sökt upp din biljett väljer du den biljett som ska ombokas och klicka på Boka om. Markera den/de ombokningsvärden du vill använda och klicka på Fortsätt så kommer du vidare för att välja ny avgång och genomföra din ombokning.

Vad är bokningsavgiften på SJ?

I priset ingår en bokningsavgift om 150 kr. Biljetter till SJ Specialtåg är inte avbokningsbara eller ombokningsbara om inte annat särskilt framgår vid bokning av aktuellt arrangemanget. Vill du ha möjlighet att boka av din biljett finns möjlighet att köpa ett avbeställningsskydd som kostar 300 kr.

Hur många gånger kan man boka om SJ?

Du kan också avboka din resa. Du får då ett ombokningsvärde (biljettpriset minus bokningsavgiften), som kan användas för nya resor med SJs tåg. Ny resa behöver bokas inom 180 dagar från och med resedatumet på din ursprungliga biljett. Din nya resa som du bokar om till kan genomföras efter 180 dagar.

Vad innebär ombokningsbar biljett SJ?

Med en ombokningsbar biljett kan du fram till tågets avgång boka om din resa till annan ort eller ett annat datum. Du kan också avboka din resa. Du får då ett ombokningsvärde (biljettpriset minus bokningsavgiften), som kan användas för nya resor med SJs tåg.