:

Hur får man in Kunskapskanalen?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man in Kunskapskanalen?
  2. Vilken kanal visar Kunskapskanalen?
  3. Får inte in Kunskapskanalen?
  4. Vad är det på Kunskapskanalen idag?
  5. Hur hittar man ur?
  6. Var hittar jag Kanal 24?
  7. Vilken kanal sänder Älgvandringen?
  8. Får inte in SVT1 och SVT2 antenn?
  9. Får inte in SVT via antenn?

Hur får man in Kunskapskanalen?

Kunskapskanalen är en fri-tv-kanal som alla public service-kanaler och finns överallt – i marknät, på satellit och via kabel- och bredbandsnät. Kontakta din operatör om du har problem med att hitta kanalen. Vi finns på Facebook och i vårt nyhetsbrev tipsar vi om aktuella program.

Vilken kanal visar Kunskapskanalen?

Kunskapskanalen

WebbplatsOfficiell webbplats
Tillgänglighet
Marksänd TV
Digitala marknätetKanal 99 Kanal ? (HD)​
Satellit-TV

Får inte in Kunskapskanalen?

När mobilt bredband sänds ut i vissa frekvensband finns en risk att det medför störningar på marksänd tv, det vill säga SVT1, SVT2, TV4, TV6, Kunskapskanalen och Barnkanalen. ... Är du kund hos Boxer kan du i vissa fall störning på samtliga kanaler.

Vad är det på Kunskapskanalen idag?

UR Samtiden14:00 Klimatforskningsnytt. 14:55 Från forskning till nyhet. 15:05 Aerosoler - hetare än någonsin. 15:35 Hur vet vi hur klimatet var förr?

Hur hittar man ur?

Det finns många sätt att titta och lyssna på UR. Streama programmen när du vill på UR Play. De sänds även i SVT:s kanaler, Sveriges Radios och Kunskapskanalen.

Var hittar jag Kanal 24?

SVT 24 | SVT Play.

Vilken kanal sänder Älgvandringen?

Den stora älgvandringen | SVT Play.

Får inte in SVT1 och SVT2 antenn?

Du som TV-tittare behöver göra en kanalsökning/ominstallation på din TV-mottagare för att fortsatt tillgång till alla tv-kanalerna efter genomförd omläggning. Rekommendationen är att göra en kanalsökning/ominstallation efter kl. 18:00 på omläggningsdagen.

Får inte in SVT via antenn?

HD-kvaliteten gör att du kan behöva ny utrustning för att kunna ta emot signalerna. Oavsett om du har ny eller gammal utrustning kan du behöva göra en kanalsökning för att se kanalerna igen. Se i klippet vad omställningen innebär och hur du kan testa tv-mottagaren i din TV eller digitalbox redan nu.