:

Hur funkar online PT?

Innehållsförteckning:

 1. Hur funkar online PT?
 2. Vad kostar Online coaching?
 3. Vilken är den bästa PT online?
 4. Vad kostar det att anlita en PT?
 5. Hur får man kunder som PT?
 6. Vad kostar PT 2021?
 7. Vad kostar det att gå till en kostrådgivare?
 8. Är PT online bra?
 9. Är reFitness bra?
 10. Vad kostar en PT per månad?

Hur funkar online PT?

PT Online – Betalar du vanligtvis per månad.

 • PT på gym – Går igenom övningar, svarar på frågor och coachar dig under en timme.
 • PT Online – Sätter ihop tränings- och kostschema, ger löpande support och coachar dig löpande, månad efter månad.

Vad kostar Online coaching?

Personlig träning online Om du vill bli coachad en kortare tid så är priset antingen 1900:-/månad vid köp av 6 månaders onlinecoaching och 2000:-/månad om du bara vill bli coachad i 4 månader.

Vilken är den bästa PT online?

Jag kan på handen på hjärtat säga att denna pt online med app jag kör är den bästa på marknaden, då dels så det är den flest professionella Pt väljer att använda på sina klienter. I appen kan man välj mellan träningsprogram samt kostschema . Det är väldigt viktigt för mig att pt-online att appen faktiskt är på svenska.

Vad kostar det att anlita en PT?

En PT kostar mellan kr i timmen beroende på var i Sverige du bor. Exakt hur mycket en personlig tränare kostar beror på flera faktorer som t. ex. Utbildning, erfarenhet, beläggning samt vilket gym ni tränar på.

Hur får man kunder som PT?

Som personlig tränare behöver du kunna skapa anpassade träningsprogram och motivera människor till rörelse. Men det är även viktigt att kunna sälja och bygga förtroende för att få kunder.

Vad kostar PT 2021?

Detta paket innebär att du som deltagare får kost- och träningsschema, fett- och omkretsmätning, coachning och onlinerådgivning, PT-timmar, naprapatbehandlingar och ett exklusivt startpaket med kosttillskott till ett värde av 2500kr. Det finns även ett alternativ för dem som vill delta i projektet ONLINE.

Vad kostar det att gå till en kostrådgivare?

Kostrådgivning med tre fysiska träffar: 2500:- Träff 1: – Personlig intervju där vi tar reda på hur du lever idag, hur du vill att det ska se ut i framtiden och hur vi ska ta dig dit.

Är PT online bra?

Jag visste verkligen inte vad jag kunde förvänta mig av PT Online men jag är positivt överraskad. Träning har blivit både rolig och lärorik tack vare PT Training Online. Professionellt bemötande och härlig pepp! Rekommenderar till alla som enkelt vill komma igång men inte vet vart man ska börja.

Är reFitness bra?

Tydligt och enkelt kostschema – Det var definitivt en chock att se hur mycket jag kunde äta. reFitness har en bank full av recept som de rekommenderar och som var bra för min träning, och det var alla möjliga rätter – allt från sedvanliga måltider till veganska.

Vad kostar en PT per månad?

PT-Online Mellan 8 kr per månad verkar vara en vanlig prissättning.