:

Vad gör en Miljöanalytiker?

Innehållsförteckning:

  1. Vad gör en Miljöanalytiker?
  2. Vad gör en Ekoentreprenör?
  3. Vad gör en miljöansvarig?
  4. Hur mycket tjänar en miljöstrateg?
  5. Vad gör en Miljöutredare?
  6. Vad gör ett miljökontor?
  7. Vad gör en Miljöpedagog?
  8. Vad gör en Hållbarhetskoordinator?
  9. Vad tjänar en hållbarhetschef?

Vad gör en Miljöanalytiker?

Vill du vara en sammanhållande länk som kan driva miljöarbete och kan kommunicera med aktörer som är involverade i arbetet med hållbar utveckling? Utbildningen till miljöanalytiker ger dig grunderna för att förstå miljöfrågornas orsaker och konsekvenser.

Vad gör en Ekoentreprenör?

Som ekoentreprenör ser och löser du sådana problem. Din kompetens behövs både i den privata och offentliga sektorn, där du kan arbeta som till exempel miljöstrateg, miljöansvarig, energirådgivare, miljöhandläggare, miljöinspektör, samt med miljökommunikation och hållbar upphandling.

Vad gör en miljöansvarig?

Denna funktion, kallad miljöansvarig, miljöledare, KMA:are, och/eller miljöcoach, har som främsta uppgift att samla, sålla, filtrera och förmedla miljöinformation och kunskap inom hela eller större delar av organisationen.

Hur mycket tjänar en miljöstrateg?

41 100 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Vad gör en Miljöutredare?

Din roll är att delta i stadens arbete med detaljplaner, som bland annat innebär att ingå i projektgrupper, ta fram underlag för miljö- och hälsofrågor och granska miljöutredningar. I rollen ingår också att stötta andra förvaltningar i bedömningat och avvägningar mellan olika intressen samt att handlägga remisser.

Vad gör ett miljökontor?

Miljö och hälsoskyddsinspektörer arbetar på kommunernas miljökontor med att informera om miljö- och hälsofrågor och se till att lagar och bestämmelser inom området efterlevs. De håller koll på bullerproblem, livsmedelshygien och föroreningar genom inspektioner, provtagningar, mätningar och utredningar.

Vad gör en Miljöpedagog?

Natur och Miljö är en ledande aktör inom miljöpedagogik i Svenskfinland. Vi jobbar långsiktigt för att framtidens beslutsfattare skall ta större hänsyn till naturen och miljön. Två tredjedelar av vår budget går till verksamhet som riktar sig till barn och unga, antingen direkt eller via pedagoger.

Vad gör en Hållbarhetskoordinator?

Som Hållbarhetskoordinator kommer du att arbeta nära deras hållbarhetschef och vara en viktig del av hållbarhetsarbetet på nationell nivå. Du kommer att ansvara för den operativa granskningen av butikerna i Sverige, men rollen är även administrativ där du arbetar med dokumentation och uppföljning i deras stödsystem.

Vad tjänar en hållbarhetschef?

64 800 kronor Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.