:

Är Kivra gratis för företag?

Innehållsförteckning:

 1. Är Kivra gratis för företag?
 2. Kan företag ha Kivra?
 3. Vad är Kivra för företag?
 4. Kan företag ha digital brevlåda?
 5. Vem betalar Kivra?
 6. Hur får jag Kivra?
 7. Är Coop ansluten till Kivra?
 8. Hur lägger man till företag i Kivra?
 9. Vilka företag är med i Kivra?
 10. Hur får man post till Kivra?

Är Kivra gratis för företag?

Kivra i korthet Kivra används av miljontals svenskar för att ta emot viktig post och kvitton digitalt. Tjänsten är kostnadsfri för dig som privatperson. Se filmen för att förstå hur Kivra fungerar.

Kan företag ha Kivra?

Med Kivra kan företag både skicka och ta emot digital post. Få viktig information och fakturor direkt till din företagsbrevlåda. Minska kostnaderna och skicka posten digitalt. Snabbt och säkert, även till kunderna som är "på språng".

Vad är Kivra för företag?

Med Kivra får du viktig post digitalt, från anslutna företag och myndigheter. Istället för i vanliga brevlådan. Du kan även få kvitton i Kivra. Vårt mål är att skapa smidiga och hållbara lösningar som alla tjänar på.

Kan företag ha digital brevlåda?

I några av brevlådorna får du även post från företag. Till skillnad från vanliga mejl är den digitala brevlådan säker eftersom inloggning sker med e-legitimation, till exempel Mobilt Bank-id. En digital brevlåda är gratis, miljövänlig och tillgänglig var du än är.

Vem betalar Kivra?

I dagsläget är Kivra gratis för användare att ta emot brev. Intäkterna kommer ifrån de företag, och i framtiden myndigheter, som vill göra utskick digitalt till de kunder som valt att få sin post digitalt.

Hur får jag Kivra?

Att skaffa Kivra är enkelt. Registrera med Mobilt BankID och börja digital post automatiskt. You need to enable JavaScript to run this app. Kivra använder Mobilt BankID för att verifiera din identitet.

Är Coop ansluten till Kivra?

Coop har inlett ett samarbete med den digitala brevlådan Kivra som gör det möjligt för bolagets anställda att få sin lönespecifikation digitalt, enligt ett pressmeddelande. Kivra tillhandahåller en säker och hållbar tjänst som tillgodoser de behov vi har vad gäller distribution av lönespecar.

Hur lägger man till företag i Kivra?

Så kommer du igång

 1. Skaffa Kivra. Se till att du har Kivra som privatperson. Det behövs för att ni ska kunna skaffa företagsbrevlåda. Läs mer om Kivra privat.
 2. Registrering. Fyll i organisationsnummer och personnummer. Signera med Mobilt BankID.
 3. Klart. Nu kommer ni få er post digitalt. Från anslutna företag och myndigheter.

Vilka företag är med i Kivra?

Exempel på myndighetspost är din deklaration, orangea kuvertet, trängselskatt och beslut från CSN. Även brev från Bolagsverket, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Och många fler. Med Kivra får du digital post även från privata företag och organisationer.

Hur får man post till Kivra?

dina brev i en digital brevlåda

 1. Tillgängligt. När helst du har Mobilt BankID kan du läsa dina brev i Kivra. Dygnet runt och överallt i hela världen.
 2. Överblick. I din inkorg sorteras dina viktiga dokument automatiskt. Och varje gång du får ny post skickas en notifiering.
 3. Säkert. Du loggar in på Kivra med Mobilt BankID.