:

Vad krävs för att jobba på kundtjänst?

Innehållsförteckning:

  1. Vad krävs för att jobba på kundtjänst?
  2. Hur mycket tjänar man på kundtjänst?
  3. Vad gör en Kundservicechef?
  4. Varför jobba med kundtjänst?
  5. Hur är det att jobba på Klarna kundtjänst?
  6. Vad behöver man för att bli banktjänsteman?
  7. Vad tjänar en kundrådgivare?
  8. Hur mycket får en teamledare?

Vad krävs för att jobba på kundtjänst?

För vissa jobb inom kundtjänst kan du behöva ha erfarenhet av företagets produkter eller tjänster, eller ha viss branschkunskap. Men det är också vanligt att man lär ut detta på en introduktionsutbildning och lägger större vikt vid de personliga egenskaperna under rekryteringen. Datorkunskaper är dock alltid avgörande.

Hur mycket tjänar man på kundtjänst?

Marknadslönen för kundtjänst och support ligger 2021 mellan 26 000 och 34 000 kronor per månad vid en lägre svårighetsnivå. Vid en högre svårighetsnivå ligger marknadslönen mellan 33 000 och 40 000 kronor.

Vad gör en Kundservicechef?

Att vara kundserviceansvarig innebär att du ansvarar för en avdelning med medarbetare som arbetar med service mot företagets kunder. Olika typer av kundservice förekommer inom de flesta företag idag, det kan vara både via telefon och personliga möten.

Varför jobba med kundtjänst?

Det som är så bra med kundservice och support är att du faktiskt dagligen utvecklas och lär dig nya saker om just detta. Vare sig du svarar i telefon eller sitter på chatt så kommer du lära dig nya vägar att göra dig förstådd men också att förstå och att anpassa dig utifrån situation och kundens behov.

Hur är det att jobba på Klarna kundtjänst?

Som kundtjänstmedarbetare är du verksamhetens ansikte utåt och spelar en viktig roll för företagets varumärke. Din främsta arbetsuppgift kommer vara att hjälpa Klarnas kunder med deras problem eller frågeställningar. ... Kommunikationen med kunderna sker via chatt.

Vad behöver man för att bli banktjänsteman?

För att jobba som en banktjänsteman så ska krävs det oftast att du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller juridik, men du kan få jobb även med en gymnasieexamen.

Vad tjänar en kundrådgivare?

Dela

MedellönMedianlönMedelålder
24.419 kr23.880 kr27,7 år

Hur mycket får en teamledare?

Genomsnittlig lön för a teamledare är 46 815 kr per månad i Sverige.