:

Hur mycket pengar har Jon Olsson?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket pengar har Jon Olsson?
  2. Vad jobbar Jon Olsson med?
  3. Vad sålde Jon Olsson huset för?
  4. Är Janni deler svensk?
  5. Vad kostar Jon och Jannis tomt?
  6. Hur blev Janni deler rik?
  7. Vart har Jon Olsson köpt hus?
  8. Var ligger Jon Olssons tomt?
  9. Vart har Jon Olsson köpt tomt?
  10. Har Janni opererat brösten?

Hur mycket pengar har Jon Olsson?

Jon Olsson

LandSverige
SportFreestyle
KlubbIFK Mora
SkidorHead
Diverse

Vad jobbar Jon Olsson med?

Ski Racer YouTuberFreestyle skierTelevision producer Jon Olsson/Professions

Vad sålde Jon Olsson huset för?

Jon Olsson och Janni Delér köper lyx-ställe i Sverige för 39 miljoner kronor. Influencerparet Jon Olsson och Janni Delér har köpt sig ett hus i Sverige. Stället ligger i Nacka och gick loss på kronor.

Är Janni deler svensk?

Från början kommer Janni från Stockholm, Sverige. Men idag bor Janni i Monaco ihop med sin man Jon Olsson Delér och sina två barn Leon och Leia. Dessutom har paret ett stort hus som de har renoverat i Marbella.

Vad kostar Jon och Jannis tomt?

Jon valde nyligen att lägga upp en bild på sin Instagram där han visar sina följare familjens nya inköp. Tomten ligger på hela 14 640 kvadratmeter och känner familjen för att ge sig in till Nacka centrum så ligger det bara tre kilometer bort. Slutpriset för det hela landade på kronor.

Hur blev Janni deler rik?

Janni Olsson Delér började blogga om sitt liv 2013 efter att hon blivit ihop med Jon Olsson och för ett par år sedan gick hon om honom som den i familjen med flest följare på Instagram; Janni har i dag 1,3 miljoner följare mot Jons 1,1 miljoner.

Vart har Jon Olsson köpt hus?

Nu har paret istället köpt en egen udde i Vikingshill i Saltsjö-Boo utanför Stockholm värd 39 miljoner och berättar att det är dags för nya äventyr.

Var ligger Jon Olssons tomt?

Det nya stället som paret slagit till på är belägrat på en udde ute i Nacka, Stockholm. Fastigheten är mycket privat och insynsskyddad och bjuder på vacker utsikt åt flera håll. På tomten finns idag en stram funkisvilla, pool och en rejäl brygganläggning.

Vart har Jon Olsson köpt tomt?

Premium: Jon Olsson Delér, 38, och hustrun Janni Olsson Delér, 31, har sen tidigare en etagevåning i Monaco, en villa i Marbella och ett nytt hus under uppbyggnad på Lombok. Nu har de köpt en hel egen udde i Vikingshill i Saltsjö-Boo på 14 640 kvadratmeter. Priset: 39 miljoner kronor.

Har Janni opererat brösten?

Janni har omkring 300 000 prenumeranter. ... Tidigare har Janni sagt att hon gärna vill ha barn när hon är 28 år (vilket hon är nu) så vem vet, snart kanske vi får se ännu en liten bloggbebis. Hon har opererat brösten när hon var 23 år gammal då hon sa att hennes egna hade försvunnit då hon tränade så hårt.