:

Hur köper man säkert på Marketplace?

Innehållsförteckning:

  1. Hur köper man säkert på Marketplace?
  2. Hur fungerar Marketplace på Facebook?
  3. Vad är Facebook Payment?
  4. Hur får man fram Marketplace på Facebook?
  5. Hur betala på Marketplace?

Hur köper man säkert på Marketplace?

Frakt: Köpare beställer en vara genom kassafunktionen för att betala säkert på Marketplace och säljarna skickar varan direkt till köparens adress. Många varor som köps med frakt omfattas av köpskydd. Båda: Om en säljare erbjuder både lokal upphämtning och frakt för en vara, kan köparen välja vad som passar dem bäst.

Hur fungerar Marketplace på Facebook?

Marketplace är lite som Blocket men inbyggt i Facebook och gratis att lägga upp dina annonser. Du kan skapa annonser för att sälja dina prylar, där du beskriver dem, lägger till bilder och sätter ett pris. Precis som på Blocket utförs inga transaktioner på Marketplace utan du får kontakta säljare och komma överens.

Vad är Facebook Payment?

Facebook Pay heter tjänsten, och med den kommer du kunna skicka betalningar på Facebook, Messenger och framöver även Whatsapp och Instagram. Till att börja med kommer du kunna skicka pengar för att köpa biljetter, göra köp-i-appen i spel och donera till insamlingar.

Hur får man fram Marketplace på Facebook?

Jag hittar inte Marketplace-genvägen i Facebook-appen.

  1. Öppna Facebook-appen.
  2. Tryck på .
  3. Tryck på . Tryck på Visa mer om du inte ser .

Hur betala på Marketplace?

Lokal upphämtning på Marketplace Överför inte pengar direkt till säljarens bankkonto. Erbjud istället betalning genom en P2P-betalningssida, till exempel PayPal eller att skicka och ta emot pengar i Messenger.