:

Hur kommer man i kontakt med Google?

Innehållsförteckning:

 1. Hur kommer man i kontakt med Google?
 2. Vem skapa Google?
 3. Vad betyder Google på svenska?
 4. Vilken tjänst ingår i Google?
 5. Kan man chatta med Google support?
 6. Hur får man kontakt med Youtube?
 7. Vilka företag ägs av Google?
 8. Är Google ett?
 9. Vad betyder att googla?
 10. Hur många språk finns Google på?

Hur kommer man i kontakt med Google?

Hjälp och support

 1. Googles huvudkontor. Gordon House, Barrow Street. Dublin 4. Ireland. Visa alla platser.
 2. Karriärmöjligheter på Google. Läs mer om våra team och lediga jobb. Hitta jobb.
 3. Press. Journalister kontaktar oss via e-post på [email protected]google.com. Besök vår blogg.

Vem skapa Google?

Svaret är att det är företagets grundare, Larry Page och Sergey Brin, som ligger bakom ägarbytet som kan beskrivas mer som en omstrukturering än som ett köp.

Vad betyder Google på svenska?

Google – en cool felstavning Sökjättens val av namn kommer från ordet googol som är ett enormt tal, 10^100, eller en etta följd av hundra nollor. Ett passande namn för ett företag med till så mycket information.

Vilken tjänst ingår i Google?

Annars är några av de vanligaste tjänsterna för användare Google, YouTube, Gmail, Maps, Drive, Keep, Photos, Translate, Calendar, Fit, Play Music, Play Books, Newsstand, Hangouts, Allo och Duo.

Kan man chatta med Google support?

Som Google Workspace-administratör kan du kontakta Google direkt för support via telefon, chatt eller e-post. Supportalternativen kan variera beroende på din prenumeration, men det finns alltid ett sätt att ta kontakt. Du kan även få åtkomst till support online som visas nedan.

Hur får man kontakt med Youtube?

Öppna support.google.com/youtube och logga in. Välj Kontakta oss under Behöver du mer hjälp? Följ anvisningarna för att chatta med vårt supportteam för kreatörer.

Vilka företag ägs av Google?

Alphabet Google/Parent organizations

Är Google ett?

Google LLC [ˈguːgɛl] är ett amerikanskt multinationellt internetföretag inriktat på Internetrelaterade produkter och tjänster som omfattar annonsering på nätet, en sökmotor, molntjänster, mjukvaru- och hårdvaruprodukter. Google inledde sin verksamhet i slutet av 1990-talet.

Vad betyder att googla?

Svar: Det betyder att söka på internet med hjälp av sökmotorn Google. Numera används ordet även om sökning på internet som sker med andra sökmotorer eller metoder än Google. Verbet googla stavas med litet g.

Hur många språk finns Google på?

På Android TV finns Google Assistent på engelska, franska, hindi, indonesiska, italienska, japanska, koreanska, portugisiska (Brasilien), spanska, svenska, tyska och vietnamesiska. Fler språk kommer snart.