:

Hur skriver man ut bingolott?

Innehållsförteckning:

  1. Hur skriver man ut bingolott?
  2. Hur laddar man ner en bingolott?
  3. Vad gör man när man får bingo?
  4. Kan man köpa BingoLotto på nätet?
  5. Hur funkar digital bingolott?
  6. Vad kostar Bingolotto till nyårs?

Hur skriver man ut bingolott?

Hur skriver jag ut mina lotter? Klicka på "Mina Sidor" och sedan "Mina digitala lotter", tryck på knappen "Skriv ut" som finns placerad bredvid ditt lottnummer. Lotten öppnas i en ny flik i din webbläsare.

Hur laddar man ner en bingolott?

Gå till Google Play. Sök på BingoLotto. Leta upp appen BingoLotto, som är skapad av Folkspel och tryck hämta.

Vad gör man när man får bingo?

När du får bingo kan du ringa in till programmet. Når du ända fram och får prata med programledaren i sändning har du chans att vinna ännu mer, utöver det du redan vunnit på din bingorad. Det går lika bra att ringa med fast telefon som med mobiltelefon.

Kan man köpa BingoLotto på nätet?

Få ut det bästa av BingoLotto online. ... Då kan du enkelt köpa digitala bingolotter online som du kan spela på i din dator, surfplatta eller mobil! Om du har spelat BingoLotto och är nyfiken på om din lott gav vinst kan du rätta din bingolott på nätet eller i appen efter programmet.

Hur funkar digital bingolott?

Du köper lotten precis på samma sätt som på sajten. Här kan du spela BingoLotto och dutta själv, eller om du tycker det är bekvämare, låta appen autodutta. Med appen kan du bland annat även spela BingoLotto Express, testa något av våra onlinespel eller läsa om alla talangfulla artister som besöker programmet!

Vad kostar Bingolotto till nyårs?

BINGOLOTT. Den vanliga bingolotten, enkellotten, kostar 100 kronor och finns alltid att köpa, både i butik och digitalt.