:

Hur betalar man parkering på mos?

Innehållsförteckning:

  1. Hur betalar man parkering på mos?
  2. Hur betalar man parkering Solna centrum?
  3. Hur betala parkering Örebro?
  4. Är det gratis parkering på Mall of Scandinavia?
  5. Finns det gratis parkering i Solna?

Hur betalar man parkering på mos?

· Betalautomat – du kan betala med betalkort i betalautomaten när du lämnar garaget. Du har därefter 15 minuter på dig att åka ut ur garaget. Alla betalautomater hittar du i våra välkomsthallar på väg in till centrumet. · Betala i efterhand - Betala i efterhand med betalkort inom 48 timmar här.

Hur betalar man parkering Solna centrum?

Betala med kort i betalautomaterna på parkeringen eller i anslutning till entréerna när du lämnar Solna Centrum. Om betalning inte är genomförd inom 48h skickas en faktura till fordonets ägare (faktureringsavgift om 49kr tillkommer).

Hur betala parkering Örebro?

Ny app för att betala parkeringsavgiften - Flowbird App, Swish, sms och betalkort kommer vara sätten att betala sin avgift på i de nya parkeringsautomaterna. Vissa automater där myntbetalning tidigare har förekommit kommer fortsätta erbjuda möjligheten att betala med mynt.

Är det gratis parkering på Mall of Scandinavia?

Det är 2 timmar fri parkering i vår parkering. Är du dessutom medlem så har du 4 timmar fri parkering om du har kopplat ditt medlemskap till Autopay och registrerat din bil innan infart (gäller vid första tillfället varje dag, max en gång per dag).

Finns det gratis parkering i Solna?

Som tillfällig besökare i Solna betalar du avgift för att parkera i Solna, alla dagar dygnet runt.