:

Kan man ge bort Scandic poäng?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man ge bort Scandic poäng?
  2. Hur använder man poäng på Scandic?
  3. Hur många poäng Scandic?
  4. Hur blir jag medlem i Scandic?
  5. Hur många poäng kostar en hotellnatt?

Kan man ge bort Scandic poäng?

Du kan alltid ge bort en av dina bonusnätter till någon annan. För att göra det ringer du medlemsservice, du kan inte boka en bonusnatt för någon annan via vår webb eller app.

Hur använder man poäng på Scandic?

De poäng du tjänar kan användas till bonusnätter och sköna hotellweekends, på mat och dryck i våra restauranger och barer, på allt vi säljer i våra shops och Scandic Friends online shop samt hos utvalda partners.

Hur många poäng Scandic?

Så här funkar det: som medlem på Level 1, tjänar du 2 baspoäng för varje spenderad krona (exklusive moms). Ju högre nivå du har i Scandic Friends, desto mer tjänar du. Om du är medlem på Level 3 eller Top Lever tjänar du 2,5 baspoäng för varje krona. Lokal valuta på hotellen gäller.

Hur blir jag medlem i Scandic?

Scandic Friends Top Level ges till medlemmar med minst 45 kvalificerande nätter, eller 150 000 kvalificerande poäng (baspoäng), under en sammanhållen 12-månadersperiod. Information om hur en Medlem når Red Level är inte officiell.

Hur många poäng kostar en hotellnatt?

Använd dina poäng till en bonusnatt En bonusnatt kostar mellan 10 0 poäng, men du kan även välja att delbetala en bonusnatt om du inte har poäng så att det räcker.