:

Hur betalar man med presentkort på Pinchos?

Innehållsförteckning:

  1. Hur betalar man med presentkort på Pinchos?
  2. Hur fungerar det på Pinchos?
  3. Kan man beställa hem mat från Pinchos?
  4. Hur länge gäller presentkort Pinchos?
  5. Hur betalar man med telefon på Pinchos?
  6. Hur länge får man sitta på Pinchos?

Hur betalar man med presentkort på Pinchos?

Öppna appen Välj en restaurang för att komma vidare till presentkortet. Presentkortet kommer inte vara låst till restaurangen du väljer, utan kommer vara giltigt på alla våra restauranger i Sverige.

Hur fungerar det på Pinchos?

Enda sättet att beställa på Pinchos är att ladda ner krogens app. När den väl är i din telefon checkar du in, beställer, går och hämtar din dryck och mat. När du är nöjd betalar du – i din telefon.

Kan man beställa hem mat från Pinchos?

Det är enkelt, tryggt och väldigt smarrigt 😋 Med mat från Pinchos slipper ni gnabbas om vad ni ska beställa, här finns ju något för alla! Pinchos take away – vilken grej! De flesta av våra restauranger har take away tillgängligt torsdag–lördag, men många har generösare tider än så. ... Här ser du även våra take away-tider.

Hur länge gäller presentkort Pinchos?

Kort köpta i automaten har 12 månaders varaktighet från och med den dagen presentkortet köptes. Datum finns på baksidan av kortet.

Hur betalar man med telefon på Pinchos?

Restaurangen är kontantfri, det är endast kortbetalning eller betalning via din smartphone som gäller. Om du väljer att betala med din smartphone samlar du även poäng som sedan omvandlas till gratis-tapas.

Hur länge får man sitta på Pinchos?

Det lönar sig ofta att titta förbi då vi har tot, 11 platser som inte är bokningsbara via appen! Vill man sitta längre än normal sitt tid (2h 15 min) boka bord från 20,00 och framåt. Du vet väl att vi har öppet till 01,00 Fredag och Lördag!