:

Hur betalar man Viaplay?

Innehållsförteckning:

  1. Hur betalar man Viaplay?
  2. Varför tar Viaplay betalt för filmer?
  3. Är Viaplay värt det?
  4. Hur mycket kostar Viaplay sport i månaden?
  5. Vad kostar Viasat sport i månaden?
  6. Vad försvinner från Viaplay?

Hur betalar man Viaplay?

Om Engångsbetalningar inte kan faktureras via iTunes kommer Du, som tecknat abonnemang för Tjänsten för Apple TV eller en iOS enhet via iTunes, att behöva ange ett annat betalsätt i samband med Engångsbetalningar, exempelvis kreditkort eller betalkort. Information om genomförda köp finns på ”Mitt Konto” på Webbplatsen.

Varför tar Viaplay betalt för filmer?

Varför hyr- och köpfilm? Det finns filmrättigheter som styr när filmer kommer in till prenumerationstjänster som Viaplay. Men vi vill inte att du ska vara begränsad av det. Därför erbjuder vi också hyr- och köpfilmer som du kan gå lös på hur mycket du vill.

Är Viaplay värt det?

Viaplay är tjänsten som briljerar vad gäller sport. Dessutom har de ett rejält utbud av dramafilmer, komedier och äventyrsfilmer och har ett riktigt bra familjeutbud.

Hur mycket kostar Viaplay sport i månaden?

Viaplay Film & Serier – ingår som valmöjlighet i Tv Stor och Stream Stor. Du kan också köpa det separat för 109 kr/mån. Viaplay Sport – 399 kr/mån.

Vad kostar Viasat sport i månaden?

Viasat Sport HD Paket 399 kr/mån.

Vad försvinner från Viaplay?

När rättigheterna löper ut kommer även filmen/serien försvinna från vårt utbud. ... Vi meddelar om detta på serie- eller filmsidan innan innehållet tas bort. På serien eller filmen ser du en liten röd ruta med text som håller info om hur många dagar har vi titeln kvar.