:

Vad kostar Garderingar på Stryktipset?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar Garderingar på Stryktipset?
  2. Hur man spelar på Stryktipset?
  3. Hur man får 13 rätt på Stryktipset?
  4. Vad kostar det att spela Sportkryss?
  5. Vad kostar 7 Helgarderingar?
  6. Hur spelar man Europatipset?
  7. Hur mycket kostar det att spela på Lotto?
  8. Får man tröja vid 13 rätt?
  9. Hur många rätt på Stryktipset?
  10. Vad kostar det att tippa på Måltipset?

Vad kostar Garderingar på Stryktipset?

En helgardering kostar tre gånger insatsen, vilket blir 114 kronor. Alla U-system garanterar alltid 13 rätt. Förutsättningen är då att alla U-matcher som garderas har rätt tippade utgångstecken samt att alla ogarderade matcher tippas rätt.

Hur man spelar på Stryktipset?

För att vinna pengar måste man minst ha 10 av 13 rätta tippningar. Om vinstsumman per rad understiger 15 kronor uteblir utdelning, och summan överförs till nästa dragning. Detta händer ganska ofta på 10 rätt, och i enstaka fall även på 11 rätt. Av hela spelpotten återbetalas 65 % i form av vinster.

Hur man får 13 rätt på Stryktipset?

Spela tillsammans. Familj, kompisgäng, arbetskamrater. Om man är flera som spelar tillsammans har man möjlighet till ett större system med fler garderingar – vilket ökar chansen att få 13 rätt. Och som ordspråket säger: Delad glädje är dubbel glädje.

Vad kostar det att spela Sportkryss?

Sportkryss ersätter gamla Joker och är ett tilläggsspel till Stryktipset och Måltipset, där du väljer ett sjusiffrigt nummer och en insats på 10, 20 eller 30 kronor.

Vad kostar 7 Helgarderingar?

Medan en helgardering kostar 3 kronor och ökas med x3 varje gång du väljer att fylla på din kupong med ytterligare en helgardering.

Hur spelar man Europatipset?

Hur funkar Europatipset? Precis som på Stryktipset är det 13 matcher som ska tippas på Europatipset. I dessa fajter så ska tipparen välja etta för hemmaseger, kryss för oavgjort eller tvåa för bortaseger. Det gäller att få minst tio rätt på de 13 matcherna för att kunna ta del av utdelningen.

Hur mycket kostar det att spela på Lotto?

En Lotto-rad kostar 3 kronor per dragning. För varje rad du lägger till adderas 3 kronor per dragning. Vill du spela med tilläggsspelet Joker kan du välja insats: 10 kr, 20 kr eller 30 kr.

Får man tröja vid 13 rätt?

Att sätta 13 rätt på Stryktipset är en bedrift som förtjänar att uppmärksammas - vi gör det genom den ikoniska 13-tröjan! Det är endast personer som lyckats pricka in 13 rätt som har möjlighet att beställa hem ett exemplar.

Hur många rätt på Stryktipset?

BARA ÅTTA RÄTT? På Topptipset tippar du de åtta första matcherna på Stryk- respektive Europatipset. Du vinner när du har åtta rätt.

Vad kostar det att tippa på Måltipset?

Det kan du göra antingen hos ett spelombud eller hos Svenskaspel.se Varje rad på måltipset där du valt ut vilka åtta matcher som kommer bli målrikast kostar 2.50 kronor. Lämnar man in sitt måltips hos ett ombud krävs det att man har fyllt i minst fyra rader, alltså 10 kronor totalt.