:

Finns Swiffer på ICA?

Innehållsförteckning:

  1. Finns Swiffer på ICA?
  2. Kan man använda Swiffer på parkettgolv?
  3. Kan man återanvända Swiffer?
  4. Hur får man bort dammet från Swiffer?
  5. Vad kostar Swiffer dammvippa?
  6. Var finns Swiffer att köpa?
  7. Kan man använda ångtvätt på parkettgolv?
  8. Kan man våttorka parkettgolv?
  9. Kan man använda Swiffer dammvippa flera gånger?
  10. Hur länge håller en Swiffer?

Finns Swiffer på ICA?

Dammvippa Duster Swiffer | Handla online från din lokala ICA-butik.

Kan man använda Swiffer på parkettgolv?

Rengöringsdukarna kan användas på klinker, behandlade trägolv och vinyl. Använd inte Swiffer Sweeper fuktiga golvtrasor på obehandlade, oljade/vaxade trägolv eller klinkerplattor utan fog.

Kan man återanvända Swiffer?

De tjocka rengöringsdukarna anpassar sig efter golvets yta och fogar och fångar effektivt upp damm etc. Rengöringsdukarna kan användas på alla hårda ytor, t. ex. linoleum med eller utan vaxbehandling, vinyl, klinker och behandlade trägolv.

Hur får man bort dammet från Swiffer?

Swiffers rengöringsdukar har unika fibrer som anpassar sig efter underlaget för att komma åt i skrymslen och vrår, så att du kan avlägsna damm och hår från i stort sett vilken yta som helst utan att sprida runt det i hemmet. Den passar särskilt bra för att städa bort djurhår eller om är extra känslig mot damm.

Vad kostar Swiffer dammvippa?

Swiffer. 1ST. Jfr-pris 69.9 kr/st.

Var finns Swiffer att köpa?

Golvmopp Startkit Swiffer | Handla online från din lokala ICA-butik.

Kan man använda ångtvätt på parkettgolv?

Ånga för parketten När du använder en ångtvätt på din parkett slipper du använda lika mycket vatten som du hade gjort med en mopp och en hink. Du får också bukt med fler bakterier, och slipper dra runt på smutsiga trasor.

Kan man våttorka parkettgolv?

Städning av parkettgolv Torrstädning är att föredra framför våttorkning när det gäller parkettgolv. Dammsug och torrmoppa ofta, och komplettera med en fuktig, väl urvriden mopp/trasa ibland. Bäst resultat får du med Kährs Cleaner utspätt i vatten eller färdigblandad Kährs Spray Cleaner tillsammans med vår spraymopp.

Kan man använda Swiffer dammvippa flera gånger?

"Fångar upp och låser in upp till tre gånger så mycket damm och hår än en fjäderdammvippa. 1 dammvippa och 5 refiller. Swiffer Duster är inte någon vanlig fjäderdammvippa. ... Använd med Swiffer Duster-refiller."

Hur länge håller en Swiffer?

Rengöringsdukarna anpassar sig efter underlaget för att komma åt i skrymslen och vrår, så du kommer år överallt där damm har en förmåga att gömma sig. Faktum är, att Swiffer Duster fungerar såpass bra att faktiskt blir roligt att damma. Håller bara för 2 dammstädningar! Bor i ett hus o dammar 1 gång i veckan.