:

Hur säger jag upp mitt Spotify?

Innehållsförteckning:

  1. Hur säger jag upp mitt Spotify?
  2. Hur ändrar man till premium på Spotify?
  3. Hur stänger man av Spotify på Iphone 12?
  4. Hur loggar jag ut nån från min Spotify?
  5. Kan man dela Spotify?
  6. Hur lägger man till familjemedlem i Spotify?

Hur säger jag upp mitt Spotify?

appel Professional Droid Medlem. Eftersom de som utvecklat Spotify gjort lite fel så måste man tyvärr trycka menu i Spotify och välja Exit. Hade de gjort rätt så hade det stängts av automatiskt som alla andra Android appar.

Hur ändrar man till premium på Spotify?

Gå till Din plan och klicka på ÄNDRA PLAN. Bläddra till Spotify Free och klicka på AVBRYT PREMIUM. Fortsätt genom stegen till bekräftelsemeddelandet. När ditt konto har övergått till gratisversionen kan du prenumerera på valfri Premium-plan från www.spotify.com/premium.

Hur stänger man av Spotify på Iphone 12?

Du måste ladda ned musik och poddar på nytt efter ominstallationen av appen. Tryck på och håll ned ikonen för Spotify-appen. Tryck på Radera app och sedan Radera.

Hur loggar jag ut nån från min Spotify?

Så här loggar du ut från alla webbläsare, datorer, surfplattor och mobila enheter samtidigt:

  1. Logga in på din kontosida.
  2. Klicka på LOGGA UT ÖVERALLT.

Kan man dela Spotify?

Varje familjemedlem som bjuds in till Premium Family får sitt eget Premium-konto, så att ni alla kan lyssna på er egen musik när ni vill. Ni behöver inte använda varandras inloggningsuppgifter eller schemalägga hur ni ska använda Spotify. ... Ni kan lyssna på Spotify när ni vill, på vilken enhet som helst.

Hur lägger man till familjemedlem i Spotify?

Gå till Spotify.com och logga in. Klicka på Kör för att bjuda in din första familjemedlem. Klicka på Skicka inbjudan för att bjuda in en familjemedlem. Fyll i din familjemedlems namn och e-postadress, klicka därefter på Skicka inbjudan.