:

Hur gör man på Wordfeud?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man på Wordfeud?
  2. Hur många bokstäver är det i Wordfeud?
  3. Vad betyder ordet Wordfeud?
  4. Hur många blanka brickor i Wordfeud?
  5. Vem äger Wordfeud?
  6. När vinner man Wordfeud?
  7. Hur många bokstäver i betapet?
  8. Hur många gånger kan man passa i Wordfeud?
  9. Vad är bra poäng i Wordfeud?
  10. Vilka ord gäller i Wordfeud?

Hur gör man på Wordfeud?

Det här är Wordfeud Utifrån sju bokstäver och en spelplan ska två personer tävla i att bilda ord. Varje bokstav har en given poäng och denna kan dubblas eller tripplas beroende på var på spelplanen bokstaven läggs. Varje ord i sin helhet kan också dubblas eller tripplas. Används alla sju brickor ger det 40 extra poäng.

Hur många bokstäver är det i Wordfeud?

Lär dig hur många bokstäver det finns och hur många av varje sort. I Scrabble finns det sammanlagt 100 brickor, varav två är jokrar där du själv bestämmer vilken bokstav som ska representeras. Wordfeud har 104 bokstäver och därmed en lite snällare fördelning mellan vokaler och konsonanter.

Vad betyder ordet Wordfeud?

wordfeud {substantiv} ordstrid {utr.} ordfejd {utr.}

Hur många blanka brickor i Wordfeud?

Vardera spelare har ett ställ med plats för sju brickor (bokstäver) som inte visas för motståndaren. När man står i tur kan man antingen lägga ut brickor, passa eller byta brickor.

Vem äger Wordfeud?

Den norske grundaren Håkon Bertheussen har blivit mångmiljonär och uppges dra in 75 000 kronor om dagen. Wordfeud har också en chattfunktion och det är där som raggandet har tagit fart.

När vinner man Wordfeud?

Håll balansen: Sträva alltid mot fyra konsonanter och tre voklare ? då ökar sannolikheten att du kan göra bra drag. Lägg många brickor: Den som lägger flest brickor plockar också upp flest brickorna och har störst chans att få de bästa brickorna och vinner man.

Hur många bokstäver i betapet?

Varje spelar börjar med sju brickor. När en spelare lyckas lägga ut alla sju brickorna på en gång kallas det att man utför en rullning. Brickorna måste inte bilda ett ord på sju bokstäver utan man får bygga vidare på redan lagda ord.

Hur många gånger kan man passa i Wordfeud?

Det visar sig att om en spelare har passat tre gånger så är spelet slut. Värdet på de brickor du har kvar då dras av från din poängskörd SAMT ges till din motspelare.

Vad är bra poäng i Wordfeud?

De lyckades lägga ett ord som påstås ha gett hela 14 296 poäng. BENTACKLINGARNA, var ordet. Ännu har inte ordet lagts upp som nytt världsrekord på listan för rekordord, wordfeudrecords.com. Där är det högst noterade ordrekordet 6502 poäng.

Vilka ord gäller i Wordfeud?

– När det gäller ordboken använder vi "Den stora svenska ordlistan", som är en fritt tillgänglig svensk ordlista, säger han till CS.