:

Hur är Nordic Wellness?

Innehållsförteckning:

  1. Hur är Nordic Wellness?
  2. Kan man säga upp sitt gymkort?
  3. Hur får jag mitt kort Nordic Wellness?
  4. Vilka äger Nordic Wellness?
  5. När blev Sportlife Nordic Wellness?

Hur är Nordic Wellness?

Nordic Wellness vill alltid vara det bästa alternativet inom träning och hälsa samt fortsätta vara en snabbrörlig och flexibel utmanare. Tillsammans med våra världsledande leverantörer, licensierade instruktörer, välmeriterade personliga tränare och övrig personal vill vi skapa de bästa förutsättningarna för branschen.

Kan man säga upp sitt gymkort?

Du är skyldig att betala under hela bindningstiden även om du till exempel flyttar och slutar använda medlemskapet. Det är inte tillåtet för ett gym att ha flera års bindningstid. Det är högst 12 månader som gäller. Om du har ett avtal med en längre bindningstid kan du kräva att få avsluta avtalet efter 12 månader.

Hur får jag mitt kort Nordic Wellness?

Varmt välkommen in under receptionens öppettider för att hämta ut ditt nya medlemskort, tillgång till dina nya inloggningsuppgifter samt välja vilket typ av medlemskap som du vill fortsätta med. Har du några frågor så är du välkommen att ringa eller besöka vår reception på bemannade tider.

Vilka äger Nordic Wellness?

Nordic Wellness grundare och VD Magnus Wilhelmsson öppnade 1997 sitt första gym på Backaplan i stadsdelen Hisingen, Göteborg. Företaget har 2020 vuxit till 255 gym från Umeå i norr till Ystad i söder och cirka 325 000 medlemmar. Målet är att ha 300 klubbar i slutet av 2023.

När blev Sportlife Nordic Wellness?

Uppdatering 28 november 2012: Namnbytet är nu klart! Vi kan stolt presentera att regionerna Stockholm, Göteborg, Halland, Skåne och Jönköping inom kort kommer byta namn från Sportlife till NORDIC WELLNESS. Samma grymma företag, samma otroliga utbud, lika trevlig personal men i ny profil.