:

Hur avbokar man flygbiljetter Ryanair?

Innehållsförteckning:

  1. Hur avbokar man flygbiljetter Ryanair?
  2. Hur får man tillbaka pengar från Ryanair?
  3. Kan man avboka flyg?
  4. Kan jag avboka min resa?
  5. Har inte fått tillbaka pengar från Ryanair?

Hur avbokar man flygbiljetter Ryanair?

Om du vill ändra din flygning ska du klicka på ”Hantera min bokning”; nedan och sedan på ”Hantera din resa”. Välj alternativet ”Ändra din flygning” och klicka på den flygning du vill ändra. I nästa steg blir du ombedd att välja tid för din resa och sedan kontrollera den nya flygningen.

Hur får man tillbaka pengar från Ryanair?

Om du vill ansöka om fullständig återbetalning för en inställd avgång kan du klicka på länken nedan för att logga in på ditt myRyanair-konto och följa dessa steg för återbetalning. Återbetalningar behandlas inom 5 arbetsdagar, till samma betalningssätt som användes vid den ursprungliga bokningen.

Kan man avboka flyg?

Du har ingen ångerrätt men det går alltid att avboka en flygresa. Om du inte har ett avbeställningsskydd så får du bara tillbaka pengar för skatter och avgifter som ingår i biljetten.

Kan jag avboka min resa?

Om du vill avboka får du ta kontakt med arrangören och förklara det. Kommer ni inte överens om vad som gäller kan du göra en anmälan till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) för att få en prövning av ärendet.

Har inte fått tillbaka pengar från Ryanair?

Undersökningen fann att cirka 84 procent av kunderna inte fick tillbaka sina pengar och att endast 5 procent fick återbetalning inom den lagliga sju dagarsfristen för EU-flygbolag. Ryanair är känt som ett flygbolag som har alla regler som är avsedda att skydda konsumenterna.