:

Kan man arkivera höjdpunkter på Instagram?

Innehållsförteckning:

 1. Kan man arkivera höjdpunkter på Instagram?
 2. Hur arkiverar man händelser på Instagram?
 3. Kan man se vem som kollar ens Instagram story?
 4. Varför försvinner bilder från höjdpunkter?
 5. Vad menas med att arkivera på Instagram?
 6. Kan man se vem som kollar insta story?
 7. Hur länge visas en händelse på Instagram?
 8. Kan man se vem som sett ens Reels?
 9. Hur sparar man händelser i höjdpunkter?

Kan man arkivera höjdpunkter på Instagram?

Stories Highlights är en ny del av din profil där du kan uttrycka mer av ditt företag genom händelser som du har delat. Och för att skapa höjdpunkter sparas dina händelser nu automatiskt i ett privat Stories-arkiv där du enkelt kan återuppleva dem när du vill.

Hur arkiverar man händelser på Instagram?

För att göra detta: Öppna Instagram> Tryck på de tre raderna uppe till höger> Sekretess> Berättelse> Växla till "Spara berättelse i arkiv".

Kan man se vem som kollar ens Instagram story?

Om du vill veta vem som har sett din händelse öppnar du den och sveper uppåt på skärmen. Du ser antalet och användarnamnen på personerna som har se de olika fotona eller videorna i din händelse. Det är bara du som kan se vilka som har sett din händelse.

Varför försvinner bilder från höjdpunkter?

Med Stories Highlight kan du välja ut vilka av dina stories som du vill visa upp lite extra. Stories Highlight placeras på din profilsida under din beskrivning men ovanför ditt ordinarie bildflöde. Dessa Stories ligger kvar så länge du vill och försvinner inte efter 24 timmar.

Vad menas med att arkivera på Instagram?

Nu inför Instagram en ny funktion som gör att du kan arkivera de bilder du inte längre vill ha i rampljuset av ditt konto. Ångrar du dig kan du dra fram bilden ur ditt personliga arkiv. För att arkivera en bild klickar du på de tre punkterna ”…” i nedre hörnet av ett av dina inlägg och väljer att arkivera det.

Kan man se vem som kollar insta story?

Tryck på knappen "+" längst upp till höger på skärmen och tryck på "Story" längst ner till höger, eller svep åt höger var som helst i ditt Instagram-flöde.

Hur länge visas en händelse på Instagram?

Foton och videor som du delar i din händelse försvinner från flödet, din profil och Direct efter 24 timmar om du inte lägger till det som en höjdpunkt. Tänk på att du även kan spara foton och videoklipp från din händelse eller dela din händelse i flödet.

Kan man se vem som sett ens Reels?

Det vill säga om de personer du följer publicerar Reels som en händelse kommer dessa att synas som en Storie. Men de kommer även sparas i deras profil. Publicerade Reels får ett eget bibliotek med en Reels-ikon på profilsidan som publicerat Reels. Under ikonen kommer alla dina publicerade Reels att visas.

Hur sparar man händelser i höjdpunkter?

Tryck på eller din profilbild längst ned till höger om du vill gå till din profil.

 1. Tryck på . Om du inte ser trycker du på Höjdpunkter i händelse.
 2. Tryck för att välja den händelse eller de händelser du vill lägga till i höjdpunkter och tryck sedan på Nästa.
 3. Välj en omslagsbild och ange ett händelsenamn för höjdpunkten.