:

Hur använder man en Voi?

Innehållsförteckning:

  1. Hur använder man en Voi?
  2. Vilken Elscooter använder Voi?
  3. Vad kostar en Voi att köpa?
  4. Hur använder jag mina Voi Credits?
  5. Hur långt räcker en Voi?
  6. Vad omsätter Voi?
  7. Får man skjutsa på Voi?
  8. Vad kostar en Elsparkcykel?
  9. Kan man köpa Voi?

Hur använder man en Voi?

Om du inte ser någon i närheten, ta en titt på kartan i appen och lås sedan upp el-scootern genom att scanna QR-koden. Innan du kan använda gasen behöver du lite fart. Kicka igång din resa genom att sparka din Voi i rullning, sedan är du på väg. Känn magin, var du än åker!

Vilken Elscooter använder Voi?

Samtidigt så har man byggt en helt egen elscooter, vilket gör det lite mer rimligt att få den här verksamheten att gå runt. De elsparkcyklar som finns i dag är i princip alla ombyggda Xiaomi M365 eller Ninebot ES2.

Vad kostar en Voi att köpa?

Voi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro och Helsingborg. Pris: 10 kronor att låsa upp samt 1-3 kronor per minut beroende på dag, tid och vilken stad du vill åka i.

Hur använder jag mina Voi Credits?

För att kontrollera din Voi-kreditbalans, välj “Profile” och sedan “Voi Credits”. Voi-krediter kommer att användas som standard, så om Du har en fri åktur på Ditt konto kommer denna automatiskt bli din nästa färd. Om alla Voi-krediter förbrukats under en färd, måste Du betala för en eventuell resterande del av färden.

Hur långt räcker en Voi?

Ersättningen ligger enligt Voi på 50-150 kronor per scooter. En laddning räcker i ungefär två mil. Genom att elsparkcyklarna är hastighetsbegränsade till 20 km/h klassas de som cyklar och omfattas därför av samma regelverk.

Vad omsätter Voi?

Voi Technology AB har 186 anställda och gjorde ett resultat på -476 432 KSEK med omsättning 269 380 KSEK under 2020.

Får man skjutsa på Voi?

Det är inte tillåtet att skjutsa på elsparkcykeln. Barn under 15 år måste bära hjälm. Fordonet ska vara utrustat med broms och ringklocka. Vid mörkerkörning ska fordonet ha reflexer och belysning fram och bak.

Vad kostar en Elsparkcykel?

Priserna varierar mycket mellan olika modeller och varumärken. Du kan köpa en elscooter för under tusenlappen, men du kan även behöva betala upp mot 10 000 kronor för de mer avancerade modellerna. Genomsnittspriset på en elscooter ligger runt 3 500 kronor.

Kan man köpa Voi?

Varje Voi x You har tjänat ett tidigare liv och har nu återvunnits och renoverats. Köp online idag med fri frakt.