:

Hur arbetar Coop med transporter?

Innehållsförteckning:

  1. Hur arbetar Coop med transporter?
  2. Hur jobbar Coop med CSR?
  3. Hur arbetar Coop med inköp?
  4. Vad gör Coop för miljön?
  5. Vad är matglädje Coop?
  6. Hur går det för Coop?
  7. Hur mycket omsätter Coop?
  8. Hur är Coop uppbyggt?
  9. Vad är Coops affärside?
  10. Vad menas med matglädje?

Hur arbetar Coop med transporter?

Transporter med tåg Coop är den enda aktören i dagligvaruhandeln som transporterar en stor del av sina varor per med tåg. Från och med den ökar vi kapaciteten ännu mer. Ytterligare 5 000 lastbilstransporter ersätts när tre tåg med 13 vagnar var nu rullar på spåren!

Hur jobbar Coop med CSR?

Vegetariskt. Mat, hälsa och hållbarhet går hand i hand. Vi strävar efter att inspirera till grönare alternativ samt uppmana till mindre och bättre kött.

Hur arbetar Coop med inköp?

Alla våra leverantörer för produktion av egna varumärken har produktionsanläggningar som är tredjepartscertifierade för livsmedelssäkerhet. Vi gör dessutom en egen analys varje år där vi tittar på risker i leverantörskedjan till våra egna varumärken. Vi fokuserar både på ursprungsland, typ av råvaror och kvalitet.

Vad gör Coop för miljön?

Coops klimatmål 50 % minskning av utsläpp av växthusgaser från egen verksamhet. I egen verksamhet omfattas el, värme och köldmedia i våra butiker, lager och kontor. All el ska även vara förnybar. 25 % minskning av utsläpp av växthusgaser från vår indirekta verksamhet.

Vad är matglädje Coop?

Hållbarhet. Coop vill vara den goda kraften där mat, hållbarhet och hälsa går hand i hand. Hos oss får du därför prisvärd, hållbar matglädje i gröna butiker, det är vårt ansvar.

Hur går det för Coop?

Hetare än index – nu bygger Coop ut e-handeln: ”Vi har ett försprång” Coop har slagit e-handelsindex 18 månader i rad. Nu stärks kapaciteten – med en till stor plockenhet. ”Många kunder stannar kvar online”, säger vd Meta Persdotter.

Hur mycket omsätter Coop?

Coop Nords omsättning 2018 uppgår till 4 335 Mkr, en ökning med 4 procent mot föregående år. Årets resultat efter finans uppgår till 46 Mkr.

Hur är Coop uppbyggt?

Våra butiker ägs av våra 3,7 miljoner medlemmar. ... Vi är ett kooperativ vilket betyder att vi ägs av våra medlemmar. Våra butiker drivs av 28 konsumentföreningar och i bolaget Coop Butiker & Stormarknader.

Vad är Coops affärside?

Coop är en av Sveriges största livsmedelskedjor. ... Vårt löfte till kunden är att leverera prisvärd, hållbar matglädje och vår vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi är ett kooperativ vilket betyder att vi ägs av våra medlemmar.

Vad menas med matglädje?

Mitt ledord för att både laga mat, men även för att kunna känna glädje inför att äta god mat. All mat, lagom mycket! Äter man väl lagade och näringsberäknade middagar som är väl portionerade, så ger man sig själv bästa förutsättningar för att må bra, både fysiskt och psykiskt.