:

Vad är El AMA och hur används den?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är El AMA och hur används den?
  2. Vad innehåller Hus AMA?
  3. Vad är AMA AF?
  4. Hur fungerar AMA AF 12?
  5. Vad är AMA Byggtjänst?
  6. Vad är AMA VVS?

Vad är El AMA och hur används den?

AMA är det samlade begreppet för ett antal publikationer med syfte att få enhetliga och välstrukturerade tekniska beskrivningar och för att rationalisera framtagningen av dessa. AMA EL beskriver eltekniska arbeten. TRVAMA EL är Trafikverkets ändringar och tillägg till AMA EL.

Vad innehåller Hus AMA?

Allmän material- och arbetsbeskrivning, AMA, är en serie av referensböcker som ges ut av AB Svensk Byggtjänst. Dessa kompletteras med RA, Råd och Anvisningar, och ger god hjälp vid upprättandet av förfrågningsunderlag och bygghandlingar för entreprenader.

Vad är AMA AF?

Med AMA bygger du rätt! AMA står för Allmän material- och arbetsbeskrivning och är en referensserie avsedd att tjäna som grund för framtagandet av tekniska beskrivningar. Serien förenklar processen att formulera material- och utförandekrav för alla delar av ett byggnadsverk.

Hur fungerar AMA AF 12?

Grunden för ett bra avtal och en lyckad och lagligen genomförd upphandling skapas med de administrativa föreskrifterna i förfrågningsunderlaget som beställaren inkluderar i materialet till anbudsgivaren. AMA AF 12 tjänar som underlag vid upprättande av administrativa föreskrifter för entreprenader inom byggsektorn.

Vad är AMA Byggtjänst?

AMA står för Allmän material- och arbetsbeskrivning och är en referensserie avsedd att tjäna som grund för framtagandet av tekniska beskrivningar. Serien förenklar processen att formulera material- och utförandekrav för alla delar av ett byggnadsverk. AMA finns online, som e-böcker och som tryckta böcker.

Vad är AMA VVS?

AMA VVS & Kyla 19 är avsedd som underlag och referens när tekniska beskrivningar för VVS- och kyltekniska arbeten ska upprättas och när arbetet senare ska utföras på arbetsplatsen. Lär dig hur AMA-systemet fungerar och hur du själv kan arbeta med AMA VVS & Kyla 19.