:

Vad gör en Ansiktsroller?

Innehållsförteckning:

  1. Vad gör en Ansiktsroller?
  2. Vad gör en roller?
  3. Varför använda Face roller?
  4. Vad gör rosenkvarts?
  5. Vilken är den bästa Dermarollern?

Vad gör en Ansiktsroller?

Effekt av ansiktsroller När du rollar stenarna mot huden (i lymfans riktning) hjälper du till att få igång lymfflödet. Vid regelbunden användning sägs de kunna ge ökad cirkulation och minskning av fina linjer och rynkor.

Vad gör en roller?

Den senaste produkten inom skönhetsvärlden stavas jade roller, ett ansiktsverktyg som är tillverkat av en naturlig jadesten som är en kristall. Du använder jade rollern genom att rulla stenarna över ansiktet vilket bland annat ska öka cirkulationen och släta fina linjer.

Varför använda Face roller?

Därutöver kan jade rollern även användas för att stimulera blodcirkulationen i ansiktet, vilket i sin tur bidrar till att förebygga oren hud, förkylning, rodnad och svullnad i ansiktet. Vid frekvent bruk kan din jade roller till och med reducera bildandet av rynkor och avlägsna orenheter som har ackumulerats i huden.

Vad gör rosenkvarts?

Rosenkvarts initierar kärleken till oss själva. Den ger lugn och känslomässig förtröstan. Rosenkvartsen stimulerar kontakten med vårt inre barn, stödjer oskuldsfullhet, sårbarhet och tillit. Den förbinder den andliga dimensionen med kärleken och ger oss kärlek utan villkor och krav.

Vilken är den bästa Dermarollern?

Vår vinnare i premiumklassen blev SkinRoller Pro som är kliniskt beprövad och som är utrustad med 190 mikronålar, pris ca 400 kronor. SkinRoller Pro är en kliniskt beprövad dermaroller som lämpar sig väl till både ansikte, kropp och hårbotten.