:

Hur funkar silicea?

Innehållsförteckning:

 1. Hur funkar silicea?
 2. Hur snabbt verkar silicea?
 3. Vad hjälper silicea mot?
 4. Hur länge kan man äta silicea?
 5. Är silicea bra för håret?
 6. Hur använder man Detoxner?
 7. Kan barn ta silicea?
 8. Är Silica bra för håret?
 9. Är det farligt att ta Silicea när man är gravid?
 10. Vad är det bästa kosttillskottet för håret?

Hur funkar silicea?

Silicea Mag-Tarm kiselgel är en medicinteknisk produkt, framtagen för att lindra och ge hjälp vid olika magproblem. Kiselgelen som är 100 % naturlig behandlar symtomen, skyddar mot retande substanser och stärker mag-tarmslemhinnan samtidigt som den verkar lugnande på en känslig och orolig mage.

Hur snabbt verkar silicea?

Silicea Mag-Tarm DIREKT kan tas direkt som den är eller blandas i t ex valfri dryck. Uppstår kraftig smärta, hög feber eller om behandlingen inte har effekt inom 3 dagar bör läkare uppsökas. Vid kroniska besvär rekommenderas behandling upp till 6 veckor (symtomen bör då har förbättras inom 3 veckor).

Vad hjälper silicea mot?

Silicea Mag-Tarm Gel används mot symtom vid orolig mage och tarm där den kan återställa magens naturliga tillstånd. Symtom som kan motverkas är ont i magen, gasbildning, illamående, kräkningar, diarré och halsbränna. Silicea Mag-Tarm Gel är för behandling av mag-problem.

Hur länge kan man äta silicea?

För att säkerställa ett gott resultat bör Original Silicea användas under minst 2-6 månader. Kan upprepas vid behov. Den rekommenderade dagsdosen bör ej överskridas.

Är silicea bra för håret?

Hemligheten i alla Silicea-produkter är Siliceas unika finfördelade och högkoncentrerade mineraliska kisel, som även finns naturligt i håret. Kisel främjar inte bara håret utan stärker även hudens förmåga att binda vatten. Det hjälper även till att bygga upp bindväv och främjar tillväxten av både hår och naglar.

Hur använder man Detoxner?

Användning: DETOXNER® IBS är ett 5-dagars program. Under 5 dagar i följd börjar du dagen med ett glas DETOXNER®-mix på tom mage. Under dessa 5 dagar dricker du också 4 DETOXNER®-drink tidig morgon, frukost, lunch och middag.

Kan barn ta silicea?

Kiselgelen är smakfri och ligger förpackad i praktiska dospåsar som är enkla att ta med i väskan eller på resan. Kan kombineras med andra preparat och läkemedel, dock med minst 2 timmars mellanrum pga kiselgelens absorberande egenskaper. Även lämplig för barn och gravida.

Är Silica bra för håret?

Hemligheten i alla Silicea-produkter är Siliceas unika finfördelade och högkoncentrerade mineraliska kisel, som även finns naturligt i håret. Kisel främjar inte bara håret utan stärker även hudens förmåga att binda vatten. Det hjälper även till att bygga upp bindväv och främjar tillväxten av både hår och naglar.

Är det farligt att ta Silicea när man är gravid?

Du kan ge håret bästa förutsättningar genom att ta en daglig dos Original Silicea ett par månader innan ditt underverk kommer till världen. På så sätt hjälper du kroppen att bibehålla ett friskt hår – både under och efter din graviditet.

Vad är det bästa kosttillskottet för håret?

Vad innehåller kosttillskott för hår?

 • Biotin, zink och mineraliskt kisel är tre värdefulla ingredienser i ett kosttillskott om du vill förbättra hårets kvalité. ...
 • Den viktigaste B-vitaminen för starkt hår är biotin, även kallat B7. ...
 • Det näst vanligaste grundämnet på jorden, kisel, finns i nästan allting.