:

Hur använder man ett studentkort?

Innehållsförteckning:

  1. Hur använder man ett studentkort?
  2. Vad räknas som ungdom SJ?
  3. När gäller studentkort?
  4. Hur skaffar jag Studentkortet?
  5. Har SJ Månadskort?
  6. När är man vuxen SJ?

Hur använder man ett studentkort?

Du hittar alla Studentkortets Rabatter och erbjudanden direkt i appen, det digitala Studentkortet fungerar även utmärkt att visa upp i fysiska butiker och restauranger. Du loggar in i appen med ditt personnummer och ditt lösenord. Om du inte har aktiverat ditt Studentkort kan du även göra det via appen.

Vad räknas som ungdom SJ?

Du som är student eller ungdom till och med 25 år kan alltid resa billigt med oss. På alla SJ-tåg får du 15 % rabatt på ordinarie pris i 2 klass. Du kan också köpa våra Sista minuten-biljetter som släpps 24 timmar innan avgång, från 166 kronor!

När gäller studentkort?

Kraven som ställs för att du ska få rabatten på ditt Studentkort är att du på en termin studerar minst 50% under minst 10 veckor på en studiemedelsberättigad utbildning: På Universitet/Högskola motsvarar detta minst 15 högskolepoäng. På Komvux (vuxenutbildning) motsvarar detta minst 200 poäng.

Hur skaffar jag Studentkortet?

Hur ansöker jag om Studentkortet?

  1. Fyll i ditt personnummer eller använd FrejaEiD för att påbörja din ansökan. ( ...
  2. I nästa steg kommer du behöva fylla i information om dig själv och dina studier. ...
  3. Om vi ​​inte har fått information om dina studier kommer du att bli ombedd att ladda upp ett intyg.

Har SJ Månadskort?

Vi har månadsbiljett för många av våra sträckor, både för 1 klass och 2 klass. Kostnaden för månadskort skiljer sig beroende på vilken sträcka du vill åka. För att enklast få fram priset på en månadsbiljett söker du sträckan som du vill pendla under Pendlarbiljett på startsidan.

När är man vuxen SJ?

Om 16-19 är billigare beror det säkerligen på att en annan operatör finns med i resan (t. ex. anslutande länstrafik eller annan tågoperatör än SJ), de flesta länstrafikbolag och några av de andra tågoperatörerna ger bara ungdomsrabatt till och med 19 år, därefter räknas man som vuxen.