:

Hur mycket tar Let's Deal?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket tar Let's Deal?
  2. Hur får man kontakt med Lets Deal?
  3. Är det säkert att handla på Lets Deal?
  4. Vem äger Let's Deal?
  5. Vem äger Lets Deal?

Hur mycket tar Let's Deal?

Kikat lite, och lagt åt sidan. En vanlig deal är att de kräver att man lämnar absolut minst 50% rabatt, och på det som blir kvar vill de ha 50% i provision. Och det man får är kunder som tycker det är roligt att handla för halva priset, det är rätt så svårt att få dem att handla för fullt pris sedan.

Hur får man kontakt med Lets Deal?

Du kan nå oss på följande sätt: Kontaktformulär: Klicka på "Kontakta oss" (det gröna frågetecknet) längst ned i högra hörnet på siten. E-post: kundtjanst@letsdeal.se.

Är det säkert att handla på Lets Deal?

Vi kommer i alla fall aldrig handla på Let's deal på något sätt. Handla och om varan är hel då funkar det säkert, men supporten om reklamationer är sämsta tänkbara. Great deals and even better customer service!

Vem äger Let's Deal?

Koncernstruktur Lets Deal AB Moderbolag är Schibsted Tillväxtmedier AB och koncernmoderbolag är Schibsted ASA. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2020-12.

Vem äger Lets Deal?

Sedan Schibsted 2011 investerade i Let's deal, som grundades av entreprenörerna Alexander Hars och Lars Karlsson 2010, har bolaget expanderat kraftigt. Fortsatt tillväxt förväntas under 2015, enligt Schibsted. Nu köper Schibsted ytterligare aktier i Let's deal, och ökar sitt ägande till 95,6 procent.