:

Vilken är bäst att välja primer?

Innehållsförteckning:

  1. Vilken är bäst att välja primer?
  2. Är primer bra?
  3. Vad kan man använda istället för primer?
  4. Hur kan man sminka bort rynkor?
  5. Varför använder man primer Bygg?

Vilken är bäst att välja primer?

Nyckeln till att bli nöjd med resultatet är att välja primer efter din hudtyp. Är du torr i hyn kan du satsa på en fuktgivande primer, medan någon med fet hy kan behöva en primer som mattar ner och håller överflödig olja i schack.

Är primer bra?

En primer fungerar som en sorts grund, som appliceras innan din foundation för att jämna ut huden – ja, typ som när du målar en vägg och först måste spackla! Den kanske absolut bästa egenskapen hos en bra primer är dock att den fixerar din basmakeup och gör att sminket håller bättre och längre.

Vad kan man använda istället för primer?

1. Concealer-tricket som piggar upp.

Hur kan man sminka bort rynkor?

Går det att “sminka bortrynkor? Rynkor och fina linjer går inte att sminka bort. Däremot kan du jobba med färgkorrigering, som att ljusa upp under ögonen eller täcka röda partier kring näsan. Alla flytande produkter lägger sig i hudens veck vilket resulterar i tydligare rynkor.

Varför använder man primer Bygg?

PRIMER används som förbehandling inför målning med SILIKAT och SILIKONSILIKAT samt till förstärkning, dammbindning och vattenavvisning av puts, betong, tegel och andra mineraliska underlag. PRIMER är vattenbaserat och helt fritt från organiska lösningsmedel och biocider.