:

Hur länge kan man använda Priorin?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge kan man använda Priorin?
  2. Vad är Priorin bra för?
  3. Är Priorin bra?
  4. Vad innehåller Priorin schampo?
  5. Hår någon testat Priorin?
  6. Kan män använda Priorin schampo?
  7. Hur mycket biotin i Priorin?

Hur länge kan man använda Priorin?

För att uppnå bästa resultat bör Priorin® kapslar användas under 3–6 månader. Däremot kan du uppleva resultat tidigare. Läs mer om dosering och underhållsdos av Priorin® kapslar här.

Vad är Priorin bra för?

Priorin är ett kosttillskott som bidrar till normalt och friskt hår. Priorin-kapslar innehåller vitaminer, aminosyror, proteiner och mineraler, bland annat biotin som bidrar till att bibehålla normalt hår och vitamin B5 (pantotensyra) som bidrar till normal energiomsättning.

Är Priorin bra?

Majoriteten av testpiloterna menar att de ser tydliga skillnader på hårets kvalitet efter att de ätit Priorin. Blankare, friskare och ett mer välmående hår är några beskrivningar och de tappar mindre hår samt att flera har fått en utväxt med nya hårstrån.

Vad innehåller Priorin schampo?

Priorin® schampo rengör skonsamt ditt hår tack vare en speciell sammansättning av naturligt hirsextrakt, glykoproteiner och B5-provitamin, som stärker, vårdar och återfuktar håret. Det är fritt från både parabener och färgämnen och kan användas varje dag, gärna i kombination med Priorin® kapslar.

Hår någon testat Priorin?

76 % rekommenderar (164 testpiloter) Är mycket nöjd med Priorin! Upplever att håret har blivit starkare, friskare och kanske även glansigare. Tappade mycket hår innan men nu är det som att håret återgått till ett bättre stadie och tappar inte längre. Väldigt tacksam att jag har fått prova Priorin.

Kan män använda Priorin schampo?

Priorin kan med fördel användas under en längre period och är lämplig för vuxna och barn över 11 år. Priorin Schampo är ett stärkande och vårdande schampo för hår som behöver extra näring.

Hur mycket biotin i Priorin?

Näringsinnehåll per daglig dos (2 kapslar)

Biotin0,2 mg
L-cystin6 mg
Hirsextrakt420 mg
Pantotensyra27,5 mg